Pokémon Sword a Shield zavítal do regionu Galar
Novinka Pokémon Sword a Shield zavítal do regionu Galar

Pokémon Sword a Shield zavítal do regionu Galar

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

7
Platformy Nintendo Switch Switch

Devětminutový trailer představuje různé nové pokémony a zároveň se můžete podívat na nová gameplay videa.

Reklama

Studio Pokémon Company vydalo nový devítiminutový trailer pro chystané pokračování série Pokémon. Pokémon Sword a Pokémon Shield nás tímto dlouhým videem zavede do oblasti Galar, kde nám představí většinu nových Pokémonů.

V novém dobrodružství začneme svou kariéru trenéra Pokémonů výběrem jednoho ze tří nových pokémonních parťáků. Na výběr bude Grookey, Scorbunny nebo Sobble a následně se vydáte v regionu Galar zatnout tipec darebákům z Teamu Yell a odhalit tajemství, skrývající se za legendárními Pokémony Zacianem a Zamazentou! Pro průzkum nám bude sloužit rozlehlá krajina Wild Area, kterou si budete moci volně prohlížet natáčením kamery.

V multiplayeru se můžete spojit lokálně nebo online s dalšími třemi hráči a vyzkoušet souboje v Max Raidu, ve kterých budete společně čelit obrovským super silným Pokémonům známým jako Dynamax Pokémon.

Někteří z Pokémonů totiž mohou dosáhnout speciální formy Gigantamax a tím získat nový vzhled a silné G-Max schopnosti. Pilováním bojových schopností ale zábava v nových Pokémonech neskončí. Navštívíte obchůdky ve městě a vyberte si nové oblečení nebo si nechte udělat nový účes. Můžete se tak stát přesně těmi trenéry, jakými chcete být. Na své cestě za dobrodružstvím potkáte nejen zcela nové Pokémony, ale také ty dobře známé, jenom v nových galariánských formách.

Pokémon Sword a Pokémon Shield vychází na Switchi celosvětově již 15. listopadu a vy si ji už nyní můžete předobjednávat v našich obchodech Xzone.cz a Gameexpres.sk. Titul bude podporovat i speciální ovladač Pokéball Plus.

Níže se už můžete podívat na nová pre-launch gameplay videa.

Zdroj: Pokémon Company

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama