The Elder Scrolls: Blades na Switchi
Novinka The Elder Scrolls: Blades na Switchi

The Elder Scrolls: Blades na Switchi

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy Nintendo Switch Switch Apple iOS Android Android

Mobilního spin-offu se dočkali i majitelé hybridní konzole od Nintenda.

Reklama

Mobilní spin-off populární RPG série The Elder Scrolls: Blades vyšel na stroje s operačními systémy Android a iOS již v minulém roce a upřímně se nikterak pozitivního přijetí nedočkal. Nicméně čas ubíhal a Bethesda do hry vydávala různé obsahové aktualizace, díky nimž přidali dabing NPC postav, mise s draky a vylepšili i ekonomickou stránku hry. Zároveň však bylo oznámeno, že se na podzim dočkáme i verze pro Nintendo Switch, avšak ta byla odložena, takže jsme se ji dočkali až teď.

Ta je stejně jako mobilní variace free-to-play, nicméně vývojáři se rozhodli vydat i speciální Quick Start balíček, jenž vám do začátku nabídne legendární zbroj BloodFall Kinga, 30 000 zlaťáků, 2 000 drahokamů, materiály pro stavbu a exkluzivní dekorace. Balíček vás vyjde na 14,99 usd (384 Kč).

Titul si na Switch zároveň můžete zahrát v handheld, TV či tabletop módu. Rozhodně posléze potěší i systém cross-progression, který umožňuje pokračovat ve hře tam, kde jste na mobilech skončili. Stačí se přihlásit na váš Bethesda.net účet a za pomoci cloudu budete mít přístup ke svému postupu na všech platformách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama