Split-screen pro čtyři hráče v Halo bude záležitostí jen multiplayeru
Halo Infinite Novinka Split-screen pro čtyři hráče v Halo bude záležitostí jen multiplayeru

Split-screen pro čtyři hráče v Halo bude záležitostí jen multiplayeru

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

Platformy Windows PC Xbox Xbox One

S informací přišel vedoucí designu z 343 Industries.

Reklama

Kvůli častým zprávám a dohadům o tom, že Halo infinite bude podporovat split-screen pro čtyři hráče jak napříč kampaní, tak multiplayerem, zveřejnil Jerry Hook, vedoucí designu společnosti 343 Induatries, příspěvek na Twitteru, kde tyto zprávy vyvrací. Podle jeho slov se čtyřčlený split-screen objeví pouze jako součást multiplayeru, zatímco v kampani budš zastoupený dvoučlenný split-screen.

"Zdravím všechny. Viděl jsem nějaké zprávy o tom, že kampaň bude podporovat split-screen pro čtyři hráče a chtěl bych se k tomu správně vyjádřit. Kampaň v Halo Infinite bude podporovat split-screen pro dva hráče a možnost kooperace o čtyřech hráčích. Omlouvám se za nedorozumnění," napsal Hook.

Spousta fanošků z této zprávy není příliš nadšená, především po nepříliš přesvědčivé ukázce gameplaye Infinite na konferenci Xbox Games Showcase. Na dotazy ohledně čtyřčleného split-screenu v multiplayeru ovšem Hook neodpověděl. Fanoušci a hráči tak věří původnímu, rok starému vyjádření vývojářů během komunitního streamu. Ti tehdy potvrdili, že split-screen pro čtyři hráče testují a jsou s ním spokojení.

Vývojáři už dříve přiznali, že se v Halo Infinite více zaměřili na kampaň a její otevřený svět, přičemž jako inspirace jim posloužily prvky z Halo: Combat Evolved. Šéf 343 Industries Chris Lee řekl, že kampaň obsahuje nové, ale i staré příběhové prvky. Jejich následné propojení by pak mělo přinést jakési znovuoživení této značky. To potvrzuje i informace o tom, že se vývojáři chystají pravidelně doplňovat do Halo obsah tak, aby hra byla pro hráče přitažlivá během dalších deseti let.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama