Ghost of Tsushima dostává novou obtížnost
Ghost of Tsushima Novinka Ghost of Tsushima dostává novou obtížnost

Ghost of Tsushima dostává novou obtížnost

Ondřej Partl

Ondřej Partl

9
Platformy PlayStation PlayStation 4

Nová aktualizace nabízí větší variabilitu v nastavení náročnosti hry.

Reklama

Samurajská pouť za osvobozením ostrova Cušima ze spárů proradných Mongolů je na pultech obchodů již jedenáct dní, což znamená, že mnoho hráčů hru zcela jistě již stihlo dohrát, přičemž někteří z nich přemýšlí možná nad tím, že by ji začali odznovu.

Pokud tedy nad podobnou možností aktuálně přemýšlíte, a máte chuť si hratelnost trochu více okořenit, tak právě pro vás vydali vývojáři ze Sucker Punch nový patch s označením 1.05, který do titulu přináší zcela novou "Lethal" obtížnost, zvyšující agresivitu nepřátel v bojích, účinnost jak jejich, tak i vašich zbraní a snižuje reakční okna pro správné parírování a uhýbání.

Pokud vás však ony souboje zas tolik nebaví, tak si nově můžete nastavit speciální režim, jenž jednotlivé potyčky udělá méně intenzivní, čímž dostanete větší možnosti pro vaši reakci a při stealth přístupu vám bude více odpuštěno.

Kromě těchto novinek si taktéž nově můžete nastavit větší text, vypnout jména v titulcích či si je obarvit na modro, žluto, červeno a zeleno. K tomu se své opravy dočkaly různé bugy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama