Sekiro: Shadows Die Twice dostane další funkce
Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Sekiro: Shadows Die Twice dostane další funkce

Sekiro: Shadows Die Twice dostane další funkce

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Bezplatná aktualizace během letošního podzimu hru rozšíří o zajímavé prvky.

Reklama

Sekiro: Shadows Die Twice je dalším z řady obtížných titulů od studia FromSoftware, které mnoho fanoušků zná především pro jejich hry ze série Souls.

Nicméně ani tento jejich prozatím nejnovější kousek jim rozhodně ostudu neudělal, kdy třeba dokonce poměrně nečekaně vyhrál hru roku na The Game Awards 2019.

Autoři si pak v dnešních dnech připravili příjemné překvapení, kdy oznámili, že se hra 29. října dočká bezplatného updatu, který do hry přinese zcela nové prvky.

První novinkou je speciální herní režim Gauntlet of Strength, umožňující bojovat s jednotlivými bossy v po sobě jdoucích bitvách, kdy máte jen jeden život. Jedná se tedy o takový rush mód. Na tento režim vás pak připraví Reflections of Strength, což je funkce, kdy můžete opětovně vyzvat jakéhokoliv bosse.

Dalším přídavkem jsou tři nové outfity/formy, jakými je třeba komplet Old Ashina Shinobi a Tengu. Dva z těchto outfitů získáte hraním nového režimu Gauntlet of Strength, zatímco pro třetí stačí dohrát základní hru.

Poslední a možná nejzajímavější novinkou jsou tzv. Remnants, jenž vám umožní nahrát až třiceti sekundový záznam vašich akcí společně s doprovodnou zprávou, který následně můžete sdílet s ostatními hráči, čímž jim lze pomoci v jejich průchodu (tedy velice podobný systém jako v souls hrách). A když některý z hráčů tento váš záznam ohodnotí, dostanete možnost doplnění životů.

Pokud jste nicméně ještě neměli se samotným titulem tu čest, můžete si jeho konzolové verze zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama