Next-gen verze Marvel's Avengers odložena
Novinka Next-gen verze Marvel's Avengers odložena

Next-gen verze Marvel's Avengers odložena

Dominik Tománek

Dominik Tománek

16
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox One

Hra také bojuje s poklesem aktivních hráčů.

Reklama

Vydání verze hry pro Playstation 5 a Xbox Series X bylo posunuto na příští rok. Na blogu Marvel's Avengers to oznámil ředitel studia Crystal Dynamics Scott Amos. Za odložením podle něj stojí potřeba doladit hru tak, aby poskytovala plnohodnotný next-gen zážitek. Oproti nynější verzi by se měla zlepšit doba načítání a zvednout by se měl i framerate.

Posunu se nevyhlo ani připravované DLC přidávající postavu Kate Bishop, to mělo vyjít tento měsíc. Datum nového releasu je teď ovšem neznámé. Na podobné vlně neznáma se pohybuje i postava Hawkeye.

Amos ve svém příspěvku přiznal, že launch hry nebyl příliš ideální a to mohlo spoustu hráčů odradit. "Nešlo to dohromady s tím jak moc si ceníme řemesla, za to se omlouváme," napsal. Jako omluvu Crystal Dynamics od 22. října do 5. listopadu nabízí všem hráčům 1500 kreditů, 7000 units, 250 upgrade modulů a 20 DNA klíčů.

Next-gen verze Marvel's Avengers odložena

"Za 30 let naší existence jsem nikdy nevydali hru v takovém stavu. Velkou část způsobila situace okolo pandemie a to, že někteří z nás museli utikát před hořícími lesy. Rok 2020 je sice náročný, ale na druhou stranu nás stmelil. My se teď vracím silnější a připravení tuto misi dokončit," vysvětlil Amos.

Avengers ovšem kromě hordy nepřátel musí bojovat i s úbytkem hráčů. Je to teprve pár týdnů, co hra vyšla a zatímco na jejím vrcholu ji hrálo skoro 30 tisíc hráčů najednou, tak teď se počet pohybuje okolo dvou tisíc a to je u live-service hry jistě problém. Největší problémem je podle spousty hráčů nevyrázná endgame část hry.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama