Sekiro: Shadows Die Twice Novinka Sekiro: Shadows Die Twice GOTY - launch trailer

Sekiro: Shadows Die Twice GOTY - launch trailer

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Game of the Year edice v podobě bezplatného upgradu.

Reklama

Sekiro: Shadows Die Twice je skutečně velice povedeným titulem z března roku 2019, který díky svým kvalitám vyhrál cenu za nejlepší hru roku 2019 na udílení The Game Awards 2019.

Tento červenec posléze autoři z FromSoftware oznámili, že se jejich nejnovější počin dočká bezplatné Game of the Year aktualizace, která s sebou přinese zcela nové herní prvky.

Těšit se můžeme na nový rychlý režim Gauntlet of Strength, kde budete bojovat s jednotlivými bossy v po sobě jdoucích bitvách. Taktéž přijde řada na možnost vyzvání jakéhokoli bosse znovu díky funkci Reflections of Strength. Dalším přídavkem jsou tři nové formy/outfity a především tzv. Remnants, které umožňují nahrávání a sledování až třicetisekundových záznamů vašich akcí s doprovodnou zprávou, které mohou pomoci ostatním hráčům v jejich průchodu.

Tento update dorazí 28. října a společnost k němu vydala i novou launch ukázku. Verze výše je japonská, zatímco níže naleznete anglickou.

V Japonsku pak 29. října vyjde i fyzická edice této verze, která obsahuje speciální balení a knížečku s tipy k samotnému hraní.

Bohužel, jestli se tato edice podívá i do Evropy a k nám, je prozatím otázkou, na níž aktuálně není odpověď (tipoval bych ale, že spíše nikoliv).

Sekiro: Shadows Die Twice GOTY - launch trailer

Klasickou konzolovou verzi ale lze pořídit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama