Warframe míří na PlayStation 5
Warframe Novinka Warframe míří na PlayStation 5

Warframe míří na PlayStation 5

Smazaný uživatel

Smazaný uživatel

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5

Akční free-to-play střílečka nabídne 60 fps při 4K rozlišení.

Reklama

Free-to-play akční RPG online střílečka, Warframe, dorazí tento čtvrtek, tedy 26. 11., na konzoli nové generace PlayStation 5. Hráči se tak můžou těšit na frame rate 60 fps při 4K rozlišení, dynamické osvětlení, vylepšené doby načítání či podporu adaptivních trigerrů.

Hra Warframe vyšla v roce 2013 původně jenom pro PC platformu. Později byla portována na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch. "Vstup do éry PlayStation 5 je pro nás velmi důležitý. Pro nás to znamená přinést téměř osm let evolučního obsahu do budoucnosti pro PS5. Nemůžu se dočkat, až uslyším, co si hráči myslí, jakmile si poprvé zahrají Warframe na PS5," napsal provozní ředitel společnosti Digital Extremes Scheldon Carter na PlayStation blogu.

Warframe bude mít na PlayStation 5 dostupné všechny aktualizace a dodatečné úkoly, včetně The Second Dream, The War Within, The Sacrifice, či The New War. Vývojáři rovněž potvrdili, že už teď pracují na novém obsahu, který nese název The Duviri Paradox, tak, aby mohli co nejlépe využít technologie PlayStationu 5.

Hráči Warframe budou moct plynule přejít na novou generaci, včetně převedení uložených pozic. Zároveň budou moct stále hrát s přáteli, kteří používají PlayStation 4. Převedení trofejí ovšem nečekejte a budete si je muset odemknout znovu.

Minulý rok hlásili vývojáři rekord, kdy bylo zaznamenáno na 50 miliónů hráčů Warframe. To z této hry dělá nejúspěšnější titul z produkce studia Digital Extremes. Vývojáři doufají, že se toto číslo s příchodem na PlayStation 5 ještě zvýší.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama