Vin Diesel herním vývojářem
ARK 2 Novinka Vin Diesel herním vývojářem

Vin Diesel herním vývojářem

Martin Zavřel

Martin Zavřel

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Herec se do vývoje ARK II zapojí více, než jste možná čekali.

Reklama

Během letošních The Game Awards jsme se dočkali odhalení hry ARK II, o které jsme již psali. Kromě toho, že hra navazuje na úspěšný předchozí titul, přináší pro své pokračování také hereckou hvězdu v podobě Vin Diesela. Tvůrci určitě doufají, že to jejich hře prospěje podobně, jako třeba přítomnost Keanu Reevese v Cyberpunk 2077. Je pravda, že prehistorický svět lovců a dinosaurů by Vin Dieselovi mohli skvěle sednout, s ohledem na jeho roli například ve filmu Riddick (2013).

Nyní ale vyšlo najevo, že Vin Diesel se na vývoji hry nebude podílet pouze jako herec, ale také jako vývojář. A to konkrétně v pozici President of Creative Convergence, což je poměrně unikátní titul a naznačuje nejspíš jak důraz na evoluci hry do příběhově silnější záležitosti, tak její pečlivé propojení s chystaným animovaným seriálem (ve kterém Vin Diesel hraje stejnou postavu, jako ve hře). Sám herec k tomu řekl:

"Hraní ARK mne oprvadu velmi baví a jsem také nadšený z přidání se k týmu studia Wildcard, abychom společně vytvořili příběh pro hru i animovanou sérii."

Než ale začnete pochybovat o jeho vývojářské kvalifikaci (jeho role bude zřejmě z velké části producentská, s čímž už má zkušenosti od filmu), vězte, že Vin Diesel má s hrou opravdu velmi poctivé zkušenosti:

"Vysoce talentovaný herec a producent, Vin je také zapáleným hráčem, který v ARK: Survival Evolved odehrál tisíce hodin," řekl Doug Kennedy, CEO studia Wildcard. "Dokonale hře rozumí a poskytuje přímou zpětnou vazbu na proces vývoje. Zapojen bude také do tvorby animovaného seriálu, zatímco my hledáme způsoby, jak ARK sérii obohatit a rozšířit ještě více v buducnosti."

Vin je zapáleným hráčem, který v ARK: Survival Evolved odehrál tisíce hodin.

Nuže, zde je na místě respekt. Ačkoliv mám za sebou také velmi příjemné období s původní ARK: Survival Evolved, tolik hodin jako Vin Diesel v ní tedy nahráno nemám. Hry ARK II bychom se měli dočkat v roce 2022 pro "platformy nové generace", přičemž Xbox Series X|S bude mít při startu hry konzolovou exkluzivitu.

Hru a vše kolem ní můžete sledovat na oficiálních stránkách www.survivetheark.com.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama