Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning Novinka Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning dorazí na Switch

Kingdoms of Amalur: Re-Reckoning dorazí na Switch

Ondřej Partl

Ondřej Partl

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Windows PC Xbox Xbox One

Barevné RPG i na cestách.

Reklama

Kingdoms of Amalur: Reckoning je RPG, které původně vyšlo v roce 2012 na PC, PlayStation 3 a Xbox 360, jenž rozhodně nebylo vůbec špatné a své fanoušky si našlo.

Minulý rok následně vyšel remaster, upravující podtitul na Re-Reckoning (naše recenze zde), který přinesl původní hru i na konzole PlayStation 4 a Xbox One, kdy novým hráčům umožnil si tento titul zahrát na jejich aktuální platformě, avšak pokud někdo hrál původní verzi, tak se koupě remasteru příliš nevyplatila, jelikož zde nebyly skoro žádné změny a technický stav při vydání také nebyl úplně nejlepší.

To se však může letos rozhodně změnit, jelikož má dorazit chystané kompletně nové DLC Fatesworn, které existenci této nové varianty rozhodně může ospravedlnit.

Ještě před ním však dojde ještě na jednu věc, kterou je vydání Re-Reckoning na hybridní konzoli Nintendo Switch.

To se uskuteční 16. března, kdy si dovolíme tvrdit, že právě tato hra se na Switch krásně hodí a běhaní po barevném fantasy Amaluru na cestách rozhodně zní lákavě.

Titul je navíc postaven na postarším enginu, tudíž se dá očekávat, že zde bude fungovat velice podobně, jako na ostatních platformách.

Již vydané verze hry můžete pořídit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama