Marvel's Avengers v půlce února představí kampaň pro Hawkeye
Novinka Marvel's Avengers v půlce února představí kampaň pro Hawkeye

Marvel's Avengers v půlce února představí kampaň pro Hawkeye

Ondřej Partl

Ondřej Partl

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Řeč dojde i na next-gen verze hry.

Reklama

Marvel's Avengers rozhodně není špatný titul. Kampaň ve hře byla správně výpravná, přičemž možnost hrát za několik hrdinů, které můžeme znát díky komiksové stáji Marvel, je určitě lákavé a do jisté míry i zábavné.

Druhá polovina hry, která je postavena na live service modelu, však trochu trpí na menší množství obsahu, díky čemuž došlo k obrovskému odlivu hráčů, kdy při vydání titul hrálo v jeden moment přes 30 000 lidí, avšak aktuálně jejich počet nedosahuje ani na hranici jednoho tisíce.

Proto je jasné, že vývojáři tyto hráče potřebují nějakým způsobem dostat zpět, čemuž by mohla pomoci chystaná nová operace.

V té budeme hrát za Hawkeye, přičemž k jejímu plnému představení dojde již 16. února skrze stream, jenž bude opět pocházet z cyklu nazvaného War Tables.

Nicméně podle fotky, která byla přidána k oznámení tohoto data, už můžeme začít spekulovat, o co v této operaci půjde. Vypadá to, že Hawkeye se dostal do budoucnosti, kde potká Maestra, což je alternativní verze Hulka, která v sobě kombinuje inteligenci Bruce Bannera a Hulkovu krutost.

Postava Maestra se poprvé objevila v příběhu Incredible Hulk: Future Imperfect, v němž jsme se podívali do světa zničeného jadernou válkou. A jelikož je podtitul tohoto komiksu stejný, jako ten pro novou operaci, tak se dá čekat, že se právě do tohoto světa podíváme.

Kromě toho se ale během streamu konečně dočkáme informací ohledně verzí pro PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Marvel's Avengers si můžete pro PC, PlayStation 4 a Xbox One zakoupit v obchodě Xzone.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama