Warframe Novinka Warframe o víkendu představí rozšíření The New War

Warframe o víkendu představí rozšíření The New War

Martin Zavřel

Martin Zavřel

4
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Příběhová rozšíření této hry mají skvělou reputaci.

Reklama

Warframe je akčním online RPG z pohledu třetí osoby, které je free-2-play a je možné jej zdarma hrát skoro na všech současných herních platformách. Během osmi let existence hry ji stihlo vyzkoušet již přes 50 milionů hráčů. Ti, kteří jí propadli, vám nejspíš shodně řeknou, že vedle zábavného bojového systému, jedinečného výtvarného stylu a nepřeberné záplavy zbraní je ke hře přikoval především příběh, který se velkou část hry drží v pozadí, ale jednou za čas nabídne mimořádně silný zvrat nebo odhalení, podtržené nezapomenutelnými dialogy i hudbou. V minulosti jsme se takových zvratů dočkali především prostřednictvím příběhových rozšíření, jako byly "The Second Dream" nebo "The Sacrifice".

Jedním z nosných kamenů příběhu hry je obnova civilizace po "Staré válce", mezi jejíž relikvie ostatně patří i vaše postava ve hře. A jednou z nejočekávanějších událostí je zažehnutí "Nové války", ke které se ve hře už hodně dlouho schyluje. Tvůrci nyní oznámili, že na letošním (digitálním) ročníku jejich show Tennocon se dočkáme ukázky z tohoto vysoce očekávaného příběhového rozšíření. To bude mít kromě jiného také podobu nějaké virtuální události přímo ve hře samotné. Osobně jsem ve Warframe pěkných pár stovek hodin nechal a pokud by nás měla čekat další zásadní příběhová část této ságy, určitě se rád vrátím. Tím spíš, že zveřejněný teaser mi docela hodně připomíná Mass Effect. Letošní Tennocon proběhne v neděli 17. července a bude jej doprovázet řada akcí s virtuálními předměty zdarma apod.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama