Warframe Novinka Strhující ukázka z DLC New War pro Warframe

Strhující ukázka z DLC New War pro Warframe

Martin Zavřel

Martin Zavřel

2
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Tohle chcete vidět.

Reklama

Během včerejšího digitálního festivalu Tennocon tvůrci úspěšného free-2-play akčního RPG Warframe představili řadu plánovaných vylepšení pro další rok jejich hry, v čele s rozjezdem prací na kompletním cross-play a cross-save řešení. Největší pozornost si ale velmi snadno získalo na letošek plánované velké příběhové rozšíření, nazvané The New War. K dispozici je 30 minut dlouhá ukázka z jeho hraní:

Zde uvidíte brutální rozjezd války a masakr, který způsobí útok všemocných kybernetických bytostí přezdívaných Sentients na Origin System. Válečné peklo silně připomíná třeba Starcraft, finále trilogie Mass Effect nebo původní hry ze série Modern Warfare - největší novinkou je totiž skutečnost, že kromě své postavy budete hrát také za další hrdiny na bojišti, mezi které patří i pěšáci bývalých nepřátelských stran nebo třeba všemocný ninja Teshin. Obzvláště příběhová linka pěšáka Kohla si během show získala největší obdiv fanoušků a jeho hláška "Za moje bratry!" se stala instantně ikonickou, stejně jako paradoxně děsivá slova vražedného Sentienta "Neboj se.". Dlouholetí fanoušci hry samozřejmě ukázku ocení mnohem víc, ale věřím, že zaujme i hráče, kteří Warframe ještě nevyzkoušeli.

Strhující ukázka z DLC New War pro Warframe

Hra je k dispozici zdarma na všech platformách, rozšíření vyjde ještě letos.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama