Tipy na merch pro 7. týden
Forbidden West Novinka Tipy na merch pro 7. týden

Tipy na merch pro 7. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

Platformy pkgsrc Desková hra

Nové edice Magiců, doplňky k Horizonu i trocha kosmického hororu.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Figurka Funko POP! – Peacemaker

A opět, ve skutečnosti už v tradičním stylu, článek otevřeme figurkou ze série Funko POP!. Tentokrát však s příchutí komiksu. V minulém týdnu totiž na streamovací službu HBO Max (ta již za několik dní bude dostupná oficiálně i u nás v Česku!) dorazilo finále první řady seriálu Peacemaker (druhá řada už byla potvrzena). Ten přímo navazuje na události nového filmového Sebevražedného oddílu od Jamese Gunna, kdy se důkladněji zaměřuje na postavu, kterou na plátnech ztvárnil wrestler John Cena. Diváci si tak mohli užívat vyloženě střelený humor, hromadu vynikajících boomerských hlášek, parádně vybraný soundtrack i jedny z nejlepších úvodních titulků seriálové historie. No a pokud vám díky tomu tato postava přirostla k srdci, možná byste ji chtěli mít i doma, a to právě třeba v této 9 centimetrové variantě.

Tipy na merch pro 7. týden

Cena je 399 Kč.

Nákup můžete provést na tomto odkazu.


Figurka Pokémon – Pikachu Deluxe

Jestli ale spíše holdujete figurkám poněkud větším a detailnějším, kdy navíc máte i rádi roztomilé Pokémony, možná by vás mohl zaujmout tento stylově zpracovaný Pikachu. Ten dorazil ku příležitosti 25. výročí značky, které se odehrálo v minulém roce, kdy výrobcem je společnost Boti. Samotná „soška“ je následně vyhotovena z PVC, kdy se může pyšnit zhruba 33 centimetry, což rozhodně není málo a měli byste se ujistit, že na ni budete mít dostatečně velké místo. Avšak zdali ano, ostudu vám rozhodně dělat nebude.

Figurka vás vyjde na 2 399 Kč.

Jestli o ni máte zájem, můžete si ji pořídit v obchodě Xzone.


Merch pro Horizon Forbidden West

V pátek oficiálně vyšlo napjatě očekávané Horizon Forbidden West, které nabízí pokračování příběhu sličné Aloy, jenž se tentokrát vydá na Zapovězený západ, kde na ní čekají nové hrozby, další nebezpečné stroje i hromada dodatečných úkolů. Každopádně jestli jste se do hry už pustili, přičemž jste si ji třeba i okamžitě oblíbili, tak byste se možná chtěli i tematicky „oháknout“, pročež vám může přijít vhod třeba oficiální doprovodná mikina, trika, kšiltovky, přívěšky na klíče, ponožky či třeba peněženka.

Cenovky se pohybují od 199 do 1 099 Kč.

Jednotlivé kusy naleznete na tomto odkazu.


Demon’s Souls soundtrack na vinylu

Vzhledem k tomu, že jsem opravdu velký fanoušek hudby, tak se ve skutečnosti docela divím, že v žádném z předešlých dílů tohoto cyklu se dosud neobjevil tip právě na nějakou hudbu videoherní, pročež je třeba to bleskurychle napravit. A napravíme to vskutku stylově, jelikož mým osobním tipem se stává soundtrack k výbornému remaku Demon’s Souls (recenze tady). Ovšem k poslechu budete potřebovat gramofon, jelikož se jedná o soundtrack na dvou vinylových deskách, na nichž naleznete celkově 21 skladeb, které vám připomenou různé zážitky z vašeho snažení. To vše navíc v opravdu stylovém balení.

Tipy na merch pro 7. týden

Tento soundtrack vás vyjde na 999 Kč.

Naleznete ho zde.


Magic: The Gathering Kamigawa: Neon Dynasty

Wizards of the Coast přináší nová rozšíření do stále populární karetní sběratelské hry Magic: The Gathering v podstatě jako na běžícím páse, kdy se hráči v podstatě ani pořádně nerozkoukali po vydání upírského Crimson Vow, a už tu máme opětovný výlet do plání Kamigawy. Sem se vracíme po dlouhých 16 letech, avšak tentokrát ve zcela novém stylu, kdy se můžete připravit na oslňující zář všudypřítomných kyberpunkových nindžů, samurajů, draků i Arcane kouzel. Tato kolekce pak obsahuje celkově 302 karet (117 běžných, 88 neobyčejných, 59 vzácných, 18 mytických a 20 základních zemí), kdy navíc lze získat i různé prémiové či alternativní verze, takže opět bude co sbírat.

Boostery, bundly, displaye a sety můžete prozkoumat tady.

Cenově se posléze pohybujeme v relaci od 85 do 6 399 Kč.


Desková hra Cthulhu: I smrt může zemřít

Patří mezi vaše deskoherní stálice Arkham Horror nebo Panství hrůzy? Případně máte slabost pro dílo spisovatele H. P. Lovecrafta? Tak to určitě nesmíte minout ani Cthulhu: I smrt může zemřít. Opět jde o kooperativní záležitost zasazenou do depresivního světa, kdy se v kůži detektivů pokusíte v jednom ze šesti rozdílných scénářů překazit rituál pro vyvolání Prastarého, což přirozeně znamená, že se musíte pustit do křížku s různými fanatiky i nechutnými monstry. Jedna seance by vám pak měla vystačit zhruba na dvě hodiny, kdy se do snahy můžete pustit až v pěti lidech. Příjemné ovšem je, že vítáni jsou i sólisté. No a v balení samozřejmě nesmí chybět ani různé figurky, kdy dominantou se stává dvojice Prastarých – mocné Cthulhu a benigní bůh Hastur.

Tipy na merch pro 7. týden

Tuto deskovku můžete mít za 3 099 Kč.

Pořídit ji lze na tomto odkazu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama