Tipy na merch pro 12. týden
Bulánci Novinka Tipy na merch pro 12. týden

Tipy na merch pro 12. týden

Ondřej Partl

Ondřej Partl

2
Platformy pkgsrc Desková hra

Pár komiksů, pohledné figurky i trocha bulánčí poezie.

Reklama

Článek byl sepsán ve spolupráci s herním obchodem Xzone.

Co si budeme povídat. Merch ke hrám zcela neochvějně a neoddělitelně patří, kdy s velkou pravděpodobností každý z nás má doma nějaký doprovodný předmět ke své oblíbené značce, ať už se jedná o figurku, tričko, skleničku či i třeba otvírák. A právě proto jsme si pro vás ve spolupráci s obchodem Xzone připravili pravidelný týdeník, v němž vám nabídneme hned několik tipů na to, čím si svou sbírku můžete rozšířit.


Figurka Deadpool

Tento týden odstartujeme opět figurkami, kdy první je mířena na příznivce Marvelu, specifičtěji fanoušků jednoho žoldáka z možná trochu moc prořízlou pusou. Zakoupit si totiž můžete zhruba 23 centimetrů vysokou figurku rozverného Deadpoola, která zapadá do řady Marvel Gallery Diorama, o kterou se stará společnost Diamond Select Toys. To tedy znamená, že za své peníze dostanete poměrně pěkně zpracovaný produkt, za nějž byste se stydět rozhodně neměli, ačkoliv třeba k tomu nejlepšímu má stále daleko.

Tipy na merch pro 12. týden

Cena figurky dělá 1 199 Kč.

Naleznete ji na tomto odkazu.


Figurka NieR: Automata – 2B

Nicméně náš druhý tip má k těm lepším kouskům už podstatně blíže. Jedná se o postavičku oblíbené 2B ze hry NieR: Automata, kterou nám společnými silami přineslo Square Enix a studium Platinum Games. Figurka je vysoká téměř 25 centimetrů, přičemž její zpracování je opravdu detailní a proporce jsou velice věrné předloze, což by mohla velice ocenit mužská část publika. K samotné 2B navíc dostanete i dodatečné příslušenství, díky kterému si ji můžete čas od času trochu obměnit. Pokud byste pak takového příslušenství chtěli více, tak si lze pořídit i deluxe edici, v níž naleznete třeba i parťáka v podobě Podu 042.

Standardní edice stojí 4 099 Kč, zatímco deluxe verze vás vyjde na 5 099 Kč.

Obě naleznete zde.


Komiks World of Warcraft: Pokrevní přísaha

Nyní ale už k „povinné“ literatuře. Hráče stále populárního MMORPG World of Warcraft by totiž mohlo zajímat, že v českém překladu dorazil komiks Pokrevní přísaha od Douga Wagnera a Jheremyho Raapacka, prozkoumávající příběh válečníků, jenž povolal Garrosh Hellscream, kteří se pokusí překonat své rozdíly a semknout se v boji za Hordu. Komiks nabízí 152 stran v barevném provedení, které se skrývají v brožovaném formátu.

Komiks stojí 349 Kč.

Naleznete ho tady.


Komiks Immortal Hulk 1: Nebo je obojím?

A i v dalším případě zůstaneme u komiksů, jelikož v české verzi vyšla i první kniha z dobře hodnocené série Immortal Hulk, která po eventu Civil War II z roku 2016 vrací ze záhrobí Bruce Bannera a Hulka, a to v příběhu, jenž je posunut více k hororu a Hulk si zde občas rozhodně nebere příliš servítek. Tato kniha obsahuje prvních pět sešitů, na kterých se podíleli autoři, jako je Al Ewing, Joe Bennett, Paul Hornschemeier či Ruy José, přičemž navíc zde naleznete i materiál z Avengers (2017) č. 684.

Tipy na merch pro 12. týden

Nákup komiksu můžete uskutečnit na této stránce.

Vyjde vás na 339 Kč.


Kniha Bulánci – Bulánčí poezie na dobrou noc

Aby ale literární soupiska byla kompletní, nesmíme zapomenout ani na trochu té poezie. A jaká poezie by mohla být lepší než ta bulánčí. Čekání na novou verzi české videoherní kultovky si tak můžete zkrátit četbou uceleného vydání, v němž naleznete průřez básní, které vznikly na počest národa bulánčího. Celkově se tak můžete těšit na 76 stran, kde naleznete tvorbu od různých zkušených i začínajících autorů, zaobalenou v měkké vazbě a formátu 12 x 18 cm.

Cena knihy je nastavena na 220 Kč.

Zakoupit ji lze zde.


Akce – 2+1 na figurky Funko POP!

Každopádně ne, tento týden nebudou chybět ani oblíbené figurky Funko POP!. Nicméně tentokrát tu nemáme vyloženě konkrétní tip na jednu z postaviček, nicméně si dovolíme oznámit, že až do konce března běží velice příjemná akce 2+1. Ta znamená, že pokud si objednáte tři POP figurky, tak tu nejlevnější z nich máte zadarmo. A to se vyplatí, Horste! Jenom tedy doplníme, že akce se vztahuje pouze na postavičky, které jsou skladem, přičemž ji nelze využít na předobjednávky.

Tipy na merch pro 12. týden

Figurky si lze prohlížet na tomto odkazu.


Sleva 20 % na batohy, brašny a tašky

No a na úplný závěr tady máme akci pro ty nejrychlejší z vás. Dnes je totiž poslední den, během něhož si můžete na Xzone zakoupit různé batohy, tašky a brašny ve 20% slevě, která sice není zcela závratná, avšak každá koruna se hodí. Ve výběru posléze naleznete kousky s tematikou Hvězdných válek, Spider-Mana, Space Invaders, Harryho Pottera, Rainbow Six Siege či multiplayerovky Overwatch. V nabídce je ale i mnoho dalšího.

Jednotlivé kousky si můžete prohlédnout tady.

Cena se pohybuje od 55 do 1 599 Kč.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama