Fast & Furious Crossroads si od dubna nekoupíte
Novinka Fast & Furious Crossroads si od dubna nekoupíte

Fast & Furious Crossroads si od dubna nekoupíte

Filip Svoboda

Filip Svoboda

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Windows PC Xbox Xbox One

Nepovedená závodní arkáda se přestane prodávat po méně než dvou letech.

Reklama

Bandai Namco, vydavatel neúspěšné závodní arkády Fast & Furious Crossroads, stahuje hru od 29. dubna z veškerého prodeje. Hru si tak oficiální cestou už nekoupíte. Informace objevil v rámci updatu na oficiálním webu hry magazín VGC.

Vydavatel ujišťuje, že pokud máte zakoupenou digitální verzi, zůstane ve vaší knihovně, o hru tedy v žádném případě nepřijdete. Stejně tak i nadále poběží servery zajišťující online hraní. Přesto, pokud po hře z jakéhokoli důvodu toužíte, zbývá vám necelý měsíc na nákup. Hráči, kteří by si přece jen chtěli hru koupit později, mají štěstí v neštěstí – Crossroads vyšly i v krabicové verzi, která je tedy fyzicky dohledatelná.

Prodej končí ani ne dva roky po uvedení hry na trh. Vývojáři ze Slightly Mad Studios se před vydáním nechali slyšet, že chtějí EA ukázat, jak se dělají Need for Speed (docela vtipné při pomyšlení, že teď jako součást Codemasters patří právě Electronic Arts).

Fast & Furious Crossroads se ovšem nedočkaly vřelého přijetí a titul doprovázející nový přírůstek do slavné filmové série schytal od fanoušků i novinářů tvrdou kritiku. S průměrným skóre 34 jde o jednu z nejhůř hodnocených her na serveru Metacritic za rok 2020.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama