Přehled HW novinek z 33. týdne
Novinka Přehled HW novinek z 33. týdne

Přehled HW novinek z 33. týdne

Jan Urbančík

Jan Urbančík

Platformy Windows PC

Intel Arc už jde v Americe předobjednat, Ryzen 7000 vyjde později kvůli problémům s BIOSem.

Reklama

První grafická karta Intel Arc už jde v Americe alespoň předobjednat

O grafických kartách Intel Arc už píšeme prakticky každý týden a většinou ne zrovna v pozitivních duchu. Tentokrát ale uděláme výjimku. Magazín Videocardz totiž informoval o tom, že v USA už si můžete předobjednat model Arc A380.

Přehled HW novinek z 33. týdne

Ten je sice nějakou dobu dostupný v Číně, ale jinde jste si ho zatím koupit nemohli. To se nyní změní, v obchodě Newegg se objevila verze od společnosti ASRock s cenovkou 139 dolarů. Vyjít by měla už 23. srpna. Tak uvidíme, jestli se alespoň nějaké datum konečně Intelu splní.

AMD údajně vydání Zenu 4 odložilo kvůli problémům s BIOSem

Nedávno jsme psali o tom, že AMD má údajně vydat procesory Ryzen 7000 už 15. září. Insideři však později začali mluvit o odkladu na 27. září. My už nyní víme oficiálně minimálně to, že k odhalení dojde 30. srpna v 1:00 ráno našeho času, o čemž jsme psali i v samostatném článku. Neoficiální cestou jsme se ale dozvěděli také důvod, proč nejspíš AMD nakonec zvolí pozdější datum vydání.

Jeden z recenzentů na fórum Chiphell napsal, že odklad nastal kvůli problémům s BIOSem, informoval o tom magazín Videocardz. Naštěstí to vypadá, že problémy nejsou příliš vážné, protože samotné oznámení AMD neodložilo. Snad se tedy vydání obejde už bez problémů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama