Spider-Man Remastered si díky modifikaci zahrajete i z pohledu první osoby
Spider-Man Novinka Spider-Man Remastered si díky modifikaci zahrajete i z pohledu první osoby

Spider-Man Remastered si díky modifikaci zahrajete i z pohledu první osoby

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

13
Platformy PlayStation PlayStation 4 PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Nechybí ani mody s Tommy Angelem a původním Peterem Parkerem.

Reklama

V půlce srpna se hráči na počítačích po dlouhém čekaní dočkali vydání akční adventury Marvel’s Spider-Man Remastered. Titulu, který ve své původní verzi vyšel na PlayStation 4 už v roce 2018, se ihned po vydání ujala na PC tradičně aktivní moderská komunita.

Výsledkem je nespočet různých modifikací, které upravují grafiku, postavy, animace nebo hratelnost. Za nás můžeme vypíchnout trojici modů.

V první řadě to je modifikace, která vám umožní hrát z pohledu první osoby. Za tímto modem stojí autor s přezdívkou jedijosh920. Na výsledek se můžete podívat ve videu níže.

Další populární modifikace vám dovolí změnit tvář hlavního hrdiny. Remasterovaná verze totiž nabídla jiné herecké obsazení a tím pádem i jiný obličej protagonisty. Nutno podotknout, že tuto změnu část hráčů kritizovalo. Modifikace do remasterované PC verze vrací původní obličej Johna Bubniaka.

Poslední modifikace je atraktivní zejména pro našince a fanoušky série Mafia. Postavu Spider-Mana v ní totiž nahradil model Tommyho Angela z první Mafie. Některým autorům zkrátka fantazie a smysl pro humor opravdu nechybí.

Výše přiložená trojice představuje pouze malou část z dostupných modifikací. Další hromadu zajímavých a vtipných modů do PC verze Spider-Man Remastered naleznete například na stránce Nexus Mods.

Máte v plánu si některou z nich vyzkoušet?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama