Hogwarts Legacy je aktuálně nejprodávanější prémiovou hrou na Steamu
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy je aktuálně nejprodávanější prémiovou hrou na Steamu

Hogwarts Legacy je aktuálně nejprodávanější prémiovou hrou na Steamu

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

38
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Očekávaný titul ze světa Harryho Pottera přitom vychází až za měsíc.

Reklama

O RPG Hogwarts Legacy od studia Avalanche Software je mezi hráči enormní zájem, což dobře ilustruje i naše aktuálně probíhající anketa, ve které vybíráte nejočekávanější hru roku 2023. Hlasování prozatím vévodí právě chystaný titul ze světa Harryho Pottera.

Čerstvé globální statistiky poté jasně ukazují, že si hru nemalé množství hráčů již předobjednalo. Před několika dny jsme vás informovali o seznamu nejvýdělečnějších her na Steamu za minulý týden, ve kterém se Hogwarts Legacy umístilo na čtvrtém místě za handheldem Steam Deck, Elden Ringem a Call of Duty: Modern Warfare II.

Aktualizovaná čísla prodejů přímo ze Steamu ale odhalují, že Hogwarts Legacy oba výše zmíněné tituly už předehnalo, což znamená, že se z pohledu tržeb aktuálně jedná o nejprodávanější prémiový titul na této platformě. Úplné čelo žebříčku okupují tradiční stálice, které kromě Steam Decku tvoří populární fre-to-play tituly v podobě Apex Legends, Counter-Striku: Global Offensive a Doty 2.

Tohoto úspěchu dokázalo Hogwarts Legacy dosáhnout i přesto, že vychází až za měsíc, takže jsou všechny aktuální prodeje a tržby tvořeny pouze předobjednávkami. Je tedy zřejmé, že minimálně po finanční stránce má hra dobře našlápnuto.

Hogwarts Legacy vychází 10. února na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Později hra dorazí také na PlayStation 4, Xbox One a Nintendo Switch.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama