The Legend of Zelda: Breath of the Wild Novinka The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom na premiérových záběrech z hraní

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom na premiérových záběrech z hraní

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

Platformy Nintendo Switch Switch

Hra je oficiálně dokončena a jejímu vydání už nic nebrání.

Reklama

Společnost Nintendo dnes zveřejnila první delší záběry z hraní očekávaného nového dílu série The Legend of Zelda s podtitulem Tears of the Kingdom. Až dosud jsme ze hry viděli pouze dva kratší trailery, které toho příliš neukázaly. Čerstvě zveřejněná ukázka, kterou vás provede producent hry Eiji Aonuma, toho odhaluje o poznání více.

Hned v úvodu téměř 14 minut dlouhého videa Aonuma oznámil úspěšné dokončení vývoje, takže hře již nic výrazného nebrání v tom, aby ve stanoveném termínu opravdu vyšla. Ve výše přiloženém videu se vývojáři zaměřili především na prezentaci prostředí a jednotlivých schopností hlavního protagonisty Linka. Ačkoli se opět vypravíme do světa Hyrule, tak nás autoři lákají na spoustu změn a novinek, které by toto nesmírně interaktivní prostředí mělo přinést.

Dále došlo k přestavení hned trojice Linkových schopností. V první řadě jde o možnost přesouvat zpátky v čase jednotlivé objekty. Tato schopnost je v ukázce prezentována ve formě velkého balvanu, který Link dokáže ze země dostat zpátky na původní místo. Další schopnost se týká tvorby zbraní, které je možné vytvářet pomocí různých předmětů ve světě. V ukázce můžete vidět například zbraň kombinující větev a kámen. Přidáním dalšího předmětu lze tímto způsobem základní zbraň vylepšit.

Třetí představená schopnost se rovněž týká využití předmětů v herním světě. V tomto případě však místo zbraně dokážete z několika součástek vytvořit vlastní dopravní prostředek. The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom vyjde 12. května exkluzivně na konzoli Nintendo Switch.

Kromě popisovaného videa z hraní se můžete níže podívat také na čerstvě představenou speciální edici konzole Nintendo Switch v OLED verzi, která vychází 28. dubna.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama