Hogwarts Legacy běží bez větších problémů i na minulé generaci konzolí
Hogwarts Legacy Novinka Hogwarts Legacy běží bez větších problémů i na minulé generaci konzolí

Hogwarts Legacy běží bez větších problémů i na minulé generaci konzolí

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Podívejte se na technický rozbor od Digital Foundry.

Reklama

Před několika dny jsme vás informovali o srovnávajících materiálech, které se věnovaly nově vydaným verzím Hogwarts Legacy pro minulou generaci konzolí v podobě PlayStation 4 a Xboxu One. I přes opodstatněné obavy byly prvotní ohlasy překvapivě pozitivní.

Nyní se k nám dostává podrobný technický rozbor od Digital Foundry, které dosavadní poznatky v zásadě potvrzuje. Pokud se smíříte s nižším rozlišením, frameratem i detaily, tak dostanete bez větších problémů hratelný titul.

Mezi dílčí nedostatky Digital Foundry označilo výrazně delší nahrávací časy, občasné doskakování textur i objektů a v některých momentech propady FPS, kterým se úplně nevyhnou především majitelé základních variant obou zmíněných konzolí.

Hra jinak většinu času dokáže běžet na stabilních 30 FPS a v případě režimu s odemčeným frameratem dosáhnout na 40-50 FPS. Na to, že se bavíme o téměř 10 let starém hardwaru a velké AAA hře s otevřeným světem, tak se rozhodně nejedná o špatný výsledek. Uvidíme, jak si Hogwarts Legacy povede na Nintendu Switch, kde vyjde 25. července.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama