Quake Novinka Quake II remaster se dočkal oficiálního představení a zároveň i vydání

Quake II remaster se dočkal oficiálního představení a zároveň i vydání

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

20
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Hra nabízí nový obsah a další vylepšení.

Reklama

Bethesda po období spekulací a úniků dnes oficiálně představil a obratem i vydala remasterovanou verzi kultovní akce Quake II, kterou v původní verzi přineslo studio id Software v roce 1997. Vylepšení se v první řadě dotýkají grafické stránky. Vývojáři lákají na podporu 4K rozlišení, širokoúhlých obrazovek, dále na bohatší modely, vylepšené animace, chováním umělé inteligence nebo vylepšené filmečky, anti-aliasing a nasvícení.

Z pohledu obsahu stojí za pozornost především úplně nové rozšíření s názvem Call of the Machine, které nabízí 28 singleplayerových úrovní a jednu multiplayerovou mapu pro režim deathmatch. Za vývojem tohoto přídavku stojí autoři posledních dílů série Wolfenstein ze studia MachineGames. Dále nová verze obsahuje také DLC The Reckoning a Ground Zero, které byly až dosud k dostání pouze ve verzi pro Nintendo 64. Veškerý obsah z této verze je k dispozici zdarma. Kromě kampaně budete moci trávil čas také v online muliplayeru pro až 16 hráčů nebo v lokálním split-screenu.

Quake II je v remasterované verzi k dostání na PC (Steam) i konzolích PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X/S a Nintendo Switch. Cena byla stanovena na 10 eur. Hra zároveň vyšla také v předplatném Xbox/PC Game Pass. Pro majitele původní verze je remaster k dispozici zdarma formou aktualizace.

Quake II remaster se dočkal oficiálního představení a zároveň i vydání
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama