The Elder Scrolls VI na PS5 nevyjde
The Elder Scrolls 6 Novinka The Elder Scrolls VI na PS5 nevyjde

The Elder Scrolls VI na PS5 nevyjde

Filip Svoboda

Filip Svoboda

44
Platformy Xbox Xbox Series X|S Windows PC

Bethesda plánuje vydání nejdříve na rok 2026.

Reklama

Táhlý soudní spor Microsoftu a americké Federální obchodní komise (FTC) můžeme v této fázi považovat za de facto rozhodnutý, ale stále dochází k odhalování dokumentů poskytnutých americkým soudům. Nově se zveřejnění dočkaly plány Microsoftu pro vydání konkrétních titulů od Bethesdy.

Přehledná tabulka zahrnuje sedm titulů, z nichž šest už má vydání za sebou, ve dvou případech jde o live-service model. Nejzajímavější je dozajista kolonka The Elder Scrolls VI, která prozrazuje, že vydání pro konkurenční PlayStation se neplánuje. Zatímco šéf Xboxu Phil Spencer skutečnost spíše opatrně naznačoval, zde jde o oficiální vizi vydavatele.

The Elder Scrolls VI na PS5 nevyjde

Datum vydání TES se teprve dočká upřesnění i interně, ale prozatím Microsoft nepočítá s dřívějším vydáním než v roce 2026. Pravděpodobněji si hráči budou muset počkat ještě déle, dříve v letošním roce Spencer řekl, že hra je vzdálená více než pět let.

Tabulka potvrzuje také to, že chystaná iterace fantasy od Bethesdy nebude obsahovat multiplayer. Od toho má koneckonců Microsoft The Elder Scrolls Online.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama