Supermassive Games postihlo výrazné propouštění
Novinka Supermassive Games postihlo výrazné propouštění

Supermassive Games postihlo výrazné propouštění

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

6
Platformy PlayStation PlayStation 4 Nintendo Switch Switch Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Autoři Until Dawn a The Quarry přijdou o 30 % zaměstnanců.

Reklama

S propouštěním se v uplynulých měsících potýká celá řada herních studií. Nově se do této již značně početné skupiny zařadilo studio Supermassive Games, které v minulosti přineslo hry jako Until Dawn, The Quarry nebo sérii The Dark Pictures. V současnosti se tento britský celek soustředí na vývoj třetího dílu série Little Nightmares a titul The Casting of Frank Stone z univerza Dead by Daylight. V minulosti se ale mluvilo také o dalších dílech zmíněné značky The Dark Pictures.

Vedení studia v níže přiloženém prohlášení s odkazem na aktuální výzvy, kterým čelí kompletní herní průmysl, mluví o výraznější reorganizaci, což už samo o sobě naznačuje, že se aktuální změny dotknou podstatné části studia. Tradičně dobře informovaný novinář Jason Schreier zjistil, že bude propuštěno 30 % zaměstnanců, což má být zhruba 90 lidí. V současnosti není zřejmé, jak moc tento krok ovlivní aktuálně rozpracované projekty.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama