Fallout Novinka Fallout London se odkládá

Fallout London se odkládá

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

1
Platformy PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC Xbox Xbox One

Na vině je Bethesda a nový update pro Fallout 4.

Reklama

Bethesda minulý týden oznámila datum vydání next-gen aktualizace pro Fallout 4, která kromě vylepšených verzí pro konzole PlayStation 5 a Xbox Series X/S přinese také několik novinek a oprav do PC verze. Aktualizace, která vyjde již 23. dubna, ale zkomplikovala plány autorům ambiciózní modifikace Fallout London. Ta měla na počítače vyjít 25. dubna.

Vývojáři tohoto rozsáhlého komunitního projektu ale na poslední chvíli oznámili odklad. Důvodem je právě chystaný update, z jehož implementací by modifikace mohla mít problémy. Fallout London totiž jako základ využívá právě Fallout 4. Autoři proto na případné opravy a kompatibilitu s novou aktualizací potřebují čas navíc. Nové datum vydání zatím oznámeno nebylo.

Ačkoli je Fallout London neoficiálním fanouškovským projektem, tak svým rozsahem konkuruje plnohodnotné hře. V první řadě disponuje vlastním otevřeným světem, který hráče zavede do postapokalyptického Londýna roku 2237. Titul nabídne také od základů nově vytvořený příběh s hlavními i vedlejšími misemi a mluvenými dialogy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama