Fanoušci vytvořili prototyp nového Falloutu v Unreal Enginu 5
Fallout Novinka Fanoušci vytvořili prototyp nového Falloutu v Unreal Enginu 5

Fanoušci vytvořili prototyp nového Falloutu v Unreal Enginu 5

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC

Podívejte se, jak by mohla vypadat budoucnost série.

Reklama

V dubnu letošního roku uvedený seriál Fallout od Amazonu dokázal oživit zájem o celou značku, která navíc díky seriálu bezesporu získala také úplně nové fanoušky. Bethesda situaci využila k vydání již delší dobu vyhlížené next-gen aktualizace pro Fallout 4. Šéfové společnosti v čele s Toddem Howardem jsou ale v poslední době poměrně často dotazování na případný nový díl. Interní studia Bethesdy však v současnosti zaměstnává dodatečná podpora Starfieldu a vývoj The Elder Scrolls VI.

Z tohoto důvodu se vydání nového Falloutu jeví v dohledné době jako nepravděpodobné. Fanoušci značky proto musí svou pozornost směřovat především k různým fanouškovským projektům. Nemalý zájem vzbuzuje například blížící se projekt Fallout London, který by měl již brzy vyjít na PC prostřednictvím obchodu GOG. Mezi další zajímavé komunitní počiny můžeme zařadit také prototyp od týmu Milwaukee Games, který vytvořil několik lokací v Unreal Enginu 5.

Ačkoli se jedná o „pouhý“ technologický prototyp, tak v něm najdete pro sérii charakteristické prvky v čele s Vaultem či Pip-Boyem. Právě technický základ v podobě letitého Creation enginu a s tím spojená zastaralejší grafika bývá u her od Bethesdy včetně dosud posledního Starfieldu poměrně častým terčem kritiky. Je však otázkou, zda by zrovna Unreal Engine 5 byl pro sérii Fallout do budoucna správnou volbou.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama