MindsEye Novinka Bývalý producent sérií GTA a Red Dead Redemption představil AAA hru MindsEye

Bývalý producent sérií GTA a Red Dead Redemption představil AAA hru MindsEye

Daniel Jarocký

Daniel Jarocký

3
Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S

Vezme nás do futuristického světa v kůži herce z Mafie 3.

Reklama

Vývojáři ze studia Build a Rocket Boy představili novou AAA hru s názvem MindsEye. Ve výše přiloženém teaser traileru můžete vidět střípky ze samotného hraní, které ukazují několik postav v čele s hercem Alexem Hernandezem (Lincoln Clay z Mafie 3) nebo kratičký pohled na automobilovou honičku. Ta pro změnu naznačuje přítomnost otevřeného světa a určitou podobnost se sérií GTA.

Podobnost to nemusí být čistě náhodná. V čele studia totiž stojí Leslie Benzies, který se z pozice producenta a vedoucího designéra 18 let podílel na hrách od Rockstaru v čele se sériemi Grand Theft Auto a Red Dead Redemption.

Studio Build a Rocket Boy už před časem představilo hru s názvem Everywhere, která má dle autorů nabídnou svět neomezených možností. Právě prostřednictvím Everywhere bude dostupný i titul MindsEye. Vše tedy nasvědčuje tomu, že Everywhere bude spíše jakousi větší platformou, která pod sebou bude sdružovat několik herních projektů.

I přes spojení s Everywhere má být MindsEye samostatnou příběhovou akční adventurou zasazenou do světa pod nadvládou futuristických korporací a nových technologií. Pro lepší pochopení tohoto netradičního konceptu si zřejmě budeme muset počkat na bližší informace od samotných autorů. Ambice ale vývojářům očividně nechybí.

Bývalý producent sérií GTA a Red Dead Redemption představil AAA hru MindsEye
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama