Čtvrteční jednohubky - 18. srpna
Novinka Čtvrteční jednohubky - 18. srpna

Čtvrteční jednohubky - 18. srpna

Martin Cvrček

Martin Cvrček

18

EA mění pohled na remastery, datum vydání Redux modu pro GTA V, nižší cena Metal Gear Survive, mobilní hra na motivy seriálu Mr. Robot a další zprávičky.

Reklama

Soudě dle možnosti předběžného stažení Bioshock: The Collection na Xbox One bude kolekce vyžadovat zhruba 70 GB volného místa na pevném disku. Může jít jen o chybný údaj, může jít o skutečnou velikost kolekce. Raději se ale připravte na tu druhou možnost.

GTA V vypadá díky práci modderů stále lépe a lépe. To dokazuje nový trailer modu GTA 5 Redux, jehož vydání je naplánované na 16. září letošního roku.

Co je tím tajemným projektem od Telltale Games spojeným se seriálem Mr. Robot? Mobilní hra s názvem Mr. Robot:1.51exfiltratiOn, vytvořená studiem Night School. Telltale je jen vydavatel a na hře spolupracoval i tým z Universal Cable Productions. Hru najdete na Google Play a App Store za 2,99 dolarů.

Během včerejšího dne, krátce po oznámení Metal Gear Survive, jsme se také mohli dozvědět, že hra nebude za plnou cenu 60 dolarů. Konkrétní cenu neznáme, snad ale můžeme očekávat 40 nebo méně dolarů. Stejně tak se v éteru mihla informace, že bychom se mohli dočkat singleplayeru a že Metal Gear Survive funguje jako (samostatný) přídavek k mnohem většímu The Phantom Pain, podobně jako Ground Zeroes.

Ve filmu Sebevražedný oddíl (Suicide Squad) sice Harley Quinn a Deadshot spolupracují, ale to neznamená, že musí nutně spolupracovat v bojovce Injustice 2. To dokazuje nový trailer.

Electronic Arts přehodnocuje pohled na remastery. Už nejde o známku toho, že tvůrcům došly nápady, ale o něco, co hráči očividně chtějí. V EA už tedy plánují remaster některých her, i když zatím nevíme, jakých. Že bychom se konečně dočkali remasteru Mass Effectu?

Pokud patříte mezi fanoušky Dark Souls 3, napněte brzy uši, protože 24. srpna chystá From Software s Namco Bandai „obří oznámení”. Snad můžeme očekávat oznámení prvního DLC, které je naplánované ještě na letošní rok. Druhé DLC nás pak čeká někdy příští rok.

Blizzard přidal do testovacích serverů pro Overwatch novou fíčuru, která se točí kolem chatu. Pokud do něj všem hráčům napíšete „gg ez”, automaticky se zpráva změní na jednu z předdefinovaných frází, které přítomné hráče chválí, případně autora původní zprávy zesměšňují.

Společnost Prima Games vydá oficiální příručku k Edici Hra Roku (Game of the Year) Zaklínače 3. Od 30. srpna bude k dispozici jak standardní, tak sběratelská edice knihy.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama