Dnes zazpívá v Projectu Sakura Wars Lancelot
Novinka Dnes zazpívá v Projectu Sakura Wars Lancelot

Dnes zazpívá v Projectu Sakura Wars Lancelot

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Poslechneme si také Azami Mochizuki a Sakuru Amamiyu.

Reklama

Dnes si toho od Segy poslechneme trochu víc než minule. Vydavatel totiž pokračuje v představování jednotlivých postav vaší divadelní a válečné skupiny ze hry Project Sakura Wars.

Tou první je skladba s názvem Entaku no Kishi, kterou nám zazpívá dabérka Lanceloty Manami Numakura. Napsal ji Shoko Fujibayashi, složil Kouhei Tanaka a o aranžmá se postaral Yasuhisa Murase.

Další v pořadí je píseň Otome Nan Desu Yo. Zpívá ji dabérka Sakury Amamiya Ayane, napsal ji Jirou Ishii, složil Kouhei Tanaka a za aranžmá stojí Akifumi Tada. Poslední píseň uslušíme od postavy Hibiku Yamamury, kterou dabuje Azami Mochizuki. Je o bude skladbu Ninja Azami od stejných tvůrců jako předchozí píseň, jen aranžmá má na svědomí Tada Akifumi.

Vydání Projektu Sakura Wars je naplánováno v Japonsku pro PlayStation 4 už na 12. prosince a následně na jaře příštího roku v Severní Americe a v Evropě. Sega ale dopředu vyzradila úplný seznam 62 písní, z nichž některé jsme můžeme dnes slyšet. Hudební CD budou tvořit kolekci Sakura Wars Series and Art Collection, které bude součástí limitované edice Project Sakura Wars, připravované prozatím bohužel pouze v Japonsku.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama