Nepřátelé v Projectu Sakura Wars
Novinka Nepřátelé v Projectu Sakura Wars

Nepřátelé v Projectu Sakura Wars

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Nepřátelskou postavu Oboro vyvažuje další píseň a noví mechové.

Reklama

Poslední vydání týdeníku Famitsu obsahovalo nové informace týkající se chystané hry Project Sakura Wars, vycházející v Japonsku na PlayStationu 4 již 12. prosince a následně na jaře roku 2020 v Severní Americe a v Evropě.

Představena nám byla podivná nová postava jménem Oboro, ze které se vyklubal silný nepřítel a dva noví mechové. Zároveň se dnes můžete seznámit s Claris, které propůjčila hlas Saori Hayami. Ta nám zazpívá píseň Rinbu od textaře Jirou Ishii a skladatele Kouheie Tanaky.

Nepřítele jménem Oboru dabuje Daisuke Kishio. Jde o koumu na velmi vysoké úrovni, který zaútočí na hlavní město společně s Yashou. Jeho pokřivenou mysl těší hlavně to, když do srdcí lidí zaseje strach a následně umřou plni zoufalství. Specializuje se na genjutsu (magii) a mučí lidi různými iluzemi.

Mezi novými mechy najdeme Puppet Soldiera Arahabakiho, kterého pilotuje právě Oboro. Poznáte jej podle brnění, připomínající ruce a jeho hlavní útoky a genjutsu se specializuje na dálkově ovládané menší zbraně.

Další Puppet Soldier je Kyoukotsu. Je to obrovský, pancéřovaný kouma, který si lehce poradí s jakýmkoli spojeneckým mechem včetně Mugenu. Jeho slabým místem je hlava.

Zdroj: Famitsu

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama