F2P akce The Cycle: Frontier se hráčům uzavře v září
The Cycle Novinka F2P akce The Cycle: Frontier se hráčům uzavře v září

F2P akce The Cycle: Frontier se hráčům uzavře v září

Filip Svoboda

Filip Svoboda

Platformy Windows PC

Yageru se finančně nevyplácela.

Reklama

Multiplayerová FPS The Cycle: Frontier od autorů Spec Ops: The Line skončí 27. září. Vývojáři z Yager Development napsali, že přes veškeré snahy se jim nedařilo hru financovat: „Je to pro nás velmi těžké rozhodnutí, ale po dlouhých debatách jsme museli uznat, že je to pro YAGER nejlepší řešení.“

The Cycle: Frontier vyšel po dvou letech strávených v early accessu teprve loni v červnu. Jeho free-to-play model ale nebyl pro německé vývojáře udržitelný. „Po vydání třetí sezóny jsme zaznamenali nárůst ukazatelů úspěšnosti. Bohužel to stále nestačilo na to, aby byl The Cycle: Frontier finančně životaschopný,“ vyvsvětlují.

Autoři přijímají refundy za nákupy ve hře z posledních čtrnácti dní a další nákupy za skutečné peníze zakazují. In-game obchod poběží až do konce s více než 95% slevami. Všichni hráči dostanou zdarma battle pass pro třetí sezónu a urychlí se také progress.

„Nyní se zaměříme na nové projekty a využijeme všechny cenné zkušenosti, poznatky a zpětnou vazbu, kterou jsme získali,“ dívají se vývojáři také do budoucnosti.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama