Elden Ring Novinka Finální verze češtiny do Outriders se pomalu blíží

Finální verze češtiny do Outriders se pomalu blíží

Ondřej Zeman

Ondřej Zeman

Platformy Windows PC PlayStation PlayStation 5 Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 4 Xbox Xbox One

Překladatelé nelení ani v překládání Elden Ring.

Reklama

Práce na překladech her není vůbec jednoduchou záležitostí. Přesto se do ní řada komunitních týmů pouští ve snaze lokáním hráčům více zpříjemnit jejich herní zážitek. Jedním z lidí, kteří aktivně pracují na češtinách do her je Farflame spolu se svým týmem. Ten v současnosti dokončuje práce na češtině do TPS Outriders, která podle oficiálních stránek už nemá daleko k hotovému stavu, čehož je důkazem přiložené video. Tento projekt není jedinou věcí, na níž tato parta aktuálně maká.

Dalším kouskem na přeložení, jenž se nachází v jejím seznamu je letošní hit akční RPG Elden Ring. Vývoj češtiny zatím probíhá podle představ autorů. Přeloženy jsou aktuálně třeba všechny názvy dostupných zbraní a tím samozřejmě práce na celém projektu nekončí, takže se v budoucnu mají fanoušci kvalitních her nač těšit.

Pokud náhodou nestíháte hrát aktuální novinky, nebo vás prostě Outriders jen nechytlo a patříte spíše mezi hráče, kteří sledují herní trailery i na vás Farflame a jeho parta myslí. Nyní pro vás má třeba přeložené video k Nobody's Left, které evokuje pocit, že vidíme zajímavou alternativu za The Last of Us.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama