Hráči svými penězi rozhodují o délce Shadowrun: Hong Kong
Shadowrun: Hong Kong Novinka Hráči svými penězi rozhodují o délce Shadowrun: Hong Kong

Hráči svými penězi rozhodují o délce Shadowrun: Hong Kong

Michal Burian

Michal Burian

5

<strong>Aktualizace</strong>: Shadowrun: Hong Kong vybral již přes 473 tisíc dolarů.

Reklama

Aktualizace: Kickstarter kampaň pro Shadowrun: Hong Kong je velmi úspěšná. Hráči za pouhých 34 hodin přispěli částkou přes 400 tisíc amerických dolarů. A to znamená jediné, vývojáři budou moci hru vylepšit o další prvky a hlavně prodloužit celkovou herní dobu. Ta se vyšplhá na 20 hodin.

„Chceme vytvořit skvělou hru a vyprávět skvělý příběh našim fanouškům. Nejlepším partnerem jsou samotní fanoušci. Jsme nadšeni, jak dobře si projekt vede na Kickstarteru. Máme přes 1000 podporovatelů za pouhé dva dny. Nemůžeme se dočkat, co přinese zbytek kampaně,“ řekl spoluzakladatel Mitch Gitelman.

Původní zpráva

O svátcích Harebrained Schemes lákali na spuštění kampaně pro získání peněz nanový projekt týkající se Shadowrunu. Později bylo upřesněno, že půjde o Shadowrun: Hong Kong. Tak se také stalo, na Kickstarteru byla spuštěna kampaň pro nový Shadowrun, který hráče zavede do Hong Kongu.

Jak se dalo očekávat, podle popisku půjde o odlišné místo, které se nebude Berlínu z Shadowrun: Dragonfall podobat. Vývojáři využijí svůj engine a nabídnou hráčům podle svých slov dynamické místo, kde bude magie, jedineční tvorové, nadpřirozené prvky a změny, které budete moci ovlivnit. Důležité je, že tvůrčí celek se zaměřuje na to, aby hra nebyla příliš lineární, chtějí otevřený svět, který budete moci prozkoumat.

Vývoj Shadowrun: Hong Kong je v pokročilé fázi a vyjít by měl odhadem v srpnu 2015 na PC (pro tablety nevyjde). Studio má dostatek peněz na financování vývoje. Svým fanouškům ale vedení umožnilo přispět na vývoj a tím ovlivnit délku hry. Během úvodních hodin se stihlo vybrat požadovaných 100 tisíc dolarů, což zaručuje, že v asijské metropoli na nás čeká dvanáctihodinové singleplayerové dobrodružství na úrovni levelů z Shadowrun: Dragonfall - Director's Cut. Pokud se ale vybere více a pokoří se stanovené cíle, tak se délka hry může vyšplhat až na 20 hodin.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama