Jak vypadal Project Sakura Wars na letošním TGS
Novinka Jak vypadal Project Sakura Wars na letošním TGS

Jak vypadal Project Sakura Wars na letošním TGS

Ivan Jeziorek

Ivan Jeziorek

Platformy PlayStation PlayStation 4

Hra vychází koncem roku v Japonsku a západ následuje na jaře 2020.

Reklama

Společnost Sega na jaře tohoto roku oficiálně ohlásila novou hru ze série Sakura Wars (pracovní název je Project Sakura Wars, v Japonsku Shin Sakura Taisen) pro PlayStation 4. Má jít o dramatickou 3D akční adventuru, která do japonských obchodů dorazí 12. prosince a na jaře roku 2020 také do Severní Ameriky a do Evropy.

Sakura Wars jsou jednou z největších franšíz společnosti Sega a na jaře roku 2020 odstartuje na západě Project Sakura Wars na PlayStationu 4. Tato dlouhodobě dobře fungující série definovala svým způsobem v Japonsku žánr JRPG - romantickou zápletkou s nezapomenutelnými postavami, mistrovským scénářem a nezapomenutelnou hudbou.

Project Sakura Wars je zasazen do romantizované verze Tokio 40. let minulého století do fiktivní éry Taisho, kde Imperial Combat Revue bojují proti zlu. Hlavní postavy jsou navrženy Tite Kubou, který je známý hlavně jako autor mangy Weekly Shonen Jumpu Bleach. Jako skladatel se vrací Kouhei Tanaka a příběh má na starosti Jiro Ishii, který pracoval ne hrách, anime a filmech.

V císařském hlavním městě Tokiu začala bitva zvaná Great Kouma War a Combat Revues of Tokyo, Paris a New York se odvážně rozhodly čelit této nové hrozbě a zachránit svět. Jenže hrdinské Combat Revues byly kompletně zničeny.

Po jejich ztrátě byly úspěchy ve válce připsány městským Combat Revues a byla založena World Combat Revue Federation (WLOF) a Combat Revues tak byly vytvořené ve městech po celém světě. A WLOF začala organizovat Combat Revue Competition, kde proti sobě soutěží Combat Revues každé země a navzájem si zvyšují sílu a reputaci. A diváci z celého světa se nejvíc těší na bitvy mezi mladými dámami, na které dochází jen jednou za dva roky a říká se jim Great Combat Revue World War.

Níže se již podívejte na 23 minut hraní JRPG Project Sakura Wars, ke kterému došlo během živého vysílání Famitsu x Dengeki druhý den TGS 2019 a také na úvodní film.

Zdroj: Sega

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama