Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)
Novinka Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)

Jeden za všechny aneb co nesmíte minout (11.týden)

Redakce

Redakce

15

Vítáme vás u našeho tradičního souhrnu, ve kterém se podíváme na nejzajímavější novinky, bleskovky, články – preview, recenze a speciály, blogové články a samozřejmě také na trailery a videa.

Reklama

Novinky

Hned v pondělí jsme se dozvěděli, že Kinect podle analytika deklasoval konkurenční PlayStation Move 5.1. Následovalo potvrzení, že se dělá na pokračování Shadow Complex, opravný patch pro Dragon Age II a Zynga kutí rozšíření pro Farmville, víme o způsobu cestování v BioShock Infinite.

Odpoledne Bethesda oficiálně potvrdila pokračování střílečky Prey, Batman: Arkham City vám zabere přes 20 hodin, herní průmysl bojuje proti katastrofě v Japonsku, Red Faction: Armageddon odhalil Ruin Mód, Jagex vyvíjí Transformers MMO a Battlefield 3 trailer pod drobnohledem.

Druhý den v týdnu jste si mohli přečíst, že dohrání detektivky L.A. Noire vám zabere 25 hodin. U Disney se opět propouštělo, otevřela se registraci do bety elektrizující akce inFamous 2, japonské zemětřesení zatočilo i s MMO, in-game galerie z NFS Shift 2: Unleashed a Battlefield 3 bude na konzolích skromnější. Následovaly další detaily o druhém Portalu, střílečka Prey 2 se inspirovala u Sama Fishera, Crytek UK chystá na E3 oznámit novou hru a jednotlivé třídy z Brink.

Ve středu se akce Homefront pochlubila s hodnocením v recenzích, SWTOR vyjde až v příštím fiskálním roce, Prey 2 v debutovém traileru, nanooblek v Crysis 2 umí víc, než bylo řečeno a Bioware si hodnotí vlastní hry.

Odpoledne jsme se podívali na finální PC verzi Crysis 2 prostřednictvím screenshotů, EA pochválilo iPad verzi Dead Space, Prototype 2 trousilo detaily, Kinect má už i lékařské využití, Avalanche Studios pracuje na nové MP hře, LittleBigPlanet 2 představilo Teacher Pack, Riddler si Arkham City pořádně podá a Crysis 2 v první webové recenzi + obří PC galerie.

Čtvrtek pokračoval v nastoleném svižném tempu a přinesl trio nových obrázků z Dead Island, Crysis 2 s Zimmerovým příspěvkem, Homefrontu se prodejně docela daří, Square Enix chce v Kanadě další studio a Valve posílil designer Thiefa.

Odpoledne pak obrázky z L.A. Noire přiblížily Stefana Bekowského, SOCOM 4 nabídne tanec smrti, blíží se oznámení pátého Hitmana?, NGP prý půjde do prodeje za $250, zábavný pořad Wipeout i na Kinectu, dočkáme se zfilmování Assassin’s Creed?, Warneři se upsali Unreal Enginu na další tři roky a vyšel nový PC patch k Dragon Age 2.

Pro mnohé poslední pracovní den v týdnu byl ve znamení skrytého zla na obrázku z Warhammer 40k: Space Marine, naštvaný hlavní protagonista Prototype 2, Volition se nebojí investovat do PC her, MMO World of Tanks s evropským datem startu, Square Enix zrušili střílečku Gun Loco, multiplayerový patch k Homefrontu ke stažení, PS3 demo Crysis 2 brzy končí, analýza druhého gameplay traileru Battlefield 3, roční zlaté členství služby Xbox Live s 50% slevou pro ČR, Shift 2 inspirován sérii Project Gotham Racing, potvrzeno datum vydání Mass Effect 2 Arrival DLC, přestřelky a vibrační hračky v Duke Nukem Forever a první obrázky z krvavého Prototype 2.

Internetový magazín o hrách Zing.cz se vyplatilo sledovat také o víkendu, především pak kvůli následujícím novinkám: První detaily o druhém Prey, Crysis 2 a první minuty z hraní, Hry od EA Sports bez papírového manuálu, Jak to bude s Fable dál?, Tak už je to jasné, Hitman je na cestě, Možnost volby v novém Deus Ex, Battlefield 3 s pohybovým ovládáním?, Might & Magic Heroes 6 očekávejte koncem června, Crysis 2 - detaily o prvním patchi a nejasnosti s DX11, Výlet do post-apokalyptického RAGE a Ukázka vlivného života z roku 1947 v L.A. Noire.

Již toto pondělí startuje soutěž s Assassin's Creed: Brotherhood

Bleskovky

Nejzajímavější bleskovky z tohoto týdne, další naleznete v sekci bleskovky.

- Swarm se na PSN objeví 22. března, na XBLA o den později.

- Arkáda Child of Eden vyjde 14. června v USA a 17. června v Evropě.

- Nová galerie z Dungeon Siege 3 a King Arthur II.

- Ratchet & Clank: All 4 One bude podporovat stereoskopické 3D.

- Crytek uvažuje o free verzi technologie CryENGINE 3.

- Instalace PS3 verze Crysis 2 bude povinná, na disku zabere 4 GB.

- Vyšel patch opravující multiplayer a další chyby v Total War: Shogun 2

- The First Templar pro PC a Xbox 360 odložen z dubna na květen.

- Cenega se dohodla s Bethesdou, vydá u nás RAGE, Brink a Hunted.

Články

Tentokrát se bez jakéhokoliv zdržování vrhneme přímo na články, kterých bylo opět požehnaně.

Preview Anarchy Reigns – a pak, že doping je zakázaný

Speciál: NFS Shift 2: Unleashed – dojmy z prezentace

Recenze: Bulletstorm – staňte se krvavým umělcem

Speciál: Homefront – grafické rozdíly na PC, PS3 a X360

Preview: Might & Magic: Heroes VI – tahy jsou stále v módě

Speciál: Homefront – grafické rozdíly maximálního a minimálního nastavení

Preview: Alice: Madness Returns – trochu jiná říše divů

Speciál: AC: Brotherhood – grafické rozdíly maximálního a minimálního nastavení

Preview: From Dust – z prachu a popela

Speciál: Launch párty Assassin’s Creed: Brotherhood

Preview: Gunstringer – tohle by ani Shakespeare nevymyslel

Recenze: Total War: Shogun 2 – znovu v císařově náruči

Blogy

Komunita Zingu se i v tomto týdnu činila a napsala několik velmi zajímavých článků.

Recenze: Killzone 3 - král je mrtev, ať žije král!

Článek: Hraním pro lepší zítřek

Recenze Multiplayer Bulletstorm

Recenze Dragon Age II

Článek: Warcraft IV - tak bude, sakra, nebo ne?

Článek: Uncharted: Oko Indry - díl druhý

Přehled všech aktualizací obsahu - přehledně a s možností filtrace

Videa

Co si budeme povídat, i v 11. týdnu aktuálního kalendářního roku se urodilo spoustu videí, které naleznete v sekci videa. My se zde podíváme pouze na ty opravdu zajímavé.

Veškerý výpis obsahu o Crysis 2 naleznete přehledně zde

Závěr

Dostali jsme se až na samotný konec tohoto týdne. V tom následujícím se můžete těšit na tradiční dávku novinek z herního světa, na videa a trailery, nové obrázky a samozřejmě také na články. Chystáme pro vás recenzi PC verze Assassin's Creed: Brotherhood, recenzi Homefront, preview Secret World nebo preview F.E.A.R. 3. Určitě se ptáte, jak to vypadá s Crysis 2. EA Czech nám ještě neposkytli review verzi, tak snad se poštěstí začátkem týdne a Michal Maliarov stihne recenzi společně s vydáním hry v ČR a SK. Držte nám palce.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama