Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. července
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. července

Jednohubky k snídani - čtvrtek 20. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Terry Crews a Overwatch, další úspěch PlayerUnknown's Battlegrounds, fascinující chybová hláška v Xbox Store a další zprávičky.

Reklama

Přání fanoušků, aby nového hrdinu Doomfist v Overwatch daboval Terry Crews, se nakonec nenaplnila. Sám Crews ale v rozhovoru pro PC Gamer prozradil, že by na sebe ve hře strhnul moc pozornosti a že je spokojený s tím, jak nakonec zpracování Doomfista dopadlo. Stále je ale nakloněn možnosti, že by s Blizzardem na něčem spolupracoval.

Doomfistovi z Overwatch se věnuje i nový oficiální komiks, který přibližuje návrat nového hrdiny na scénu.

PlayerUnknown's Battlegrounds překonává na Steamu GTA V v počtu současně hrajících hráčů, a to s číslem 382 561 hráčů. Lépe si momentálně vede už jen Fallout 4, Counter-Strike: Global Offensive a Dota 2.

Activision pokračuje v odhalování postav a herců zombie módu Call of Duty: WWII. Patří mezi ně i Udo Kier jako doktor Peter Straub a především Ving Rhames v roli Jeffersona Pottse, vůdce týmu hratelných postav. Rhamese můžete znát třeba z Pulp Fiction nebo série Mission Impossible.

Po dobu několika hodin bylo možné při procházení Xbox Store narazit na velmi kuriózní chybové hlášení, které zahrnuje My Little Pony. Nešlo ale o nějaký vtip nebo náznak věcí příštích, nýbrž o prostou testovací větu, která se dostala někam, kam neměla.

Dalším týdenním herním módem v rámci akce The Summer Sideshow v Killing Floor 2 je Up, Up and Decay. Na to, co tenhle režim zahrnuje, se můžete podívat díky traileru.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama