Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 25. února

Michal Burian

Michal Burian

13

Soutěž s Kingdom Come, Kojima odmítl převzít cenu za Metal Gear Solid V, nabídka Humble Bundle, připravujeme pro vás, Doom v Německu bez cenzury a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

• Připravujeme pro vás recenze: Superhot, We Are the Dwarves, Plants vs. Zombies: Garden Warfare 2 nebo The Flame in the Flood.

Nevšední indie titul Firewatch byl úspěšný, dokonce natolik předčil očekávání tvůrců, že se budou moci věnovat nové hře. Podle odhadů se prodalo 200 tisíc kusů na PC. Firewatch ale vyšlo i na PS4.

Ještě máte čas zúčastnit se soutěže s Kingdom Come: Deliverance, která spočívá v napsání krátkého příběhu. Odměnou pro vítěze může být přístup do bety, kšiltovka nebo tričko. Více detailů najdete na oficiálním fóru.

Němečtí hráči mohou slavit, vyjde u nich totiž nový Doom, bez cenzury. Střílečka prošla přísnou komisí, která už mnoho her v zemi zakázala. Přitom s předešlými díly byly problémy, musely být upraveny.

Warzone Firefight, populární mód fanoušků Halo, dorazí do Halo 5 do konce letošního roku, oznámili lidé z 343 Industries.

Konzole PlayStation 4 se prodává velmi dobře, analytik z firmy DFC si myslí, že se za životní cyklus hardwaru prodává více než 100 milionů kusů. Pouze pět konzolí dokázalo překonat tento milník: PS2, DS, Game Boy, PSone a Wii. PS3 a Xboxu 360 chybělo 10 až 15 milionů kusů.

Twitch umožní archiv zpráv z chatu, aby si ho mohli přečíst i lidé sledující záznam. Možnost má být dostupná v příštích týdnech a bude záležet pouze na majiteli kanálu, zda bude chtít chat archivovat.

V Humble Bundle nově naleznete Retro City Rampage DX, Outlast, Never Alone a dále Trine 3 a spousta dalších her.

Hideo Kojima odmítl převzít cenu D.I.C.E Awards za Metal Gear Solid V: The Phantom Pain. Hra vyhrála v kategorii nejlepší akční hra minulého roku. Podle vyjádření nechtěl japonský designér riskovat problémy s Konami, zástupce vydavatele v sále chyběl.

Tohle by chtěl mít doma každý správný hráč závodních her, hned je ten zážitek jiný - DiRT Rally.

Is this the best Rally Simulator ever???YES!!!Via: Motorsport SimulatorAlso, check out 500 Plus HP Cars For Sale

Zveřejnil(a) The Car Bible dne 17. únor 2016
Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama