Jednohubky k snídani - čtvrtek 27. července
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 27. července

Jednohubky k snídani - čtvrtek 27. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

8

Testování nového DLC Final Fantasy XV, představení dalšího nepřítele z XCOM 2: War of the Chosen, stav optimalizace Xbox One verze PlayerUnknown's Battlegrounds a další zprávičky.

Reklama

V roce 1999 jste mohli v rádiích slýchat reklamu na tehdy čerstvou adventuru Ve stínu havrana. Lidé z Cinemaxu ji nyní vykopali, a tak si ji můžeme poslechnout i dnes.

Akce The Summer Sideshow v Killing Floor 2 pokračuje. Novým herním módem, který bude k dispozici po dobu jednoho týdne, je Zed Time. Jako obvykle v něm můžete dostat speciální odměnu, přičemž náplň Zed Time přibližuje nové video.

Jak probíhá optimalizace PlayerUknown's Battlegrounds pro Xbox One? Brendan "PlayerUnknown" Greene v rozhovoru pro britský Eurogamer uvedl, že španělské studio Anticto, které na konzolovém portu pracuje, dosáhlo stavu, při němž je možné s prototypem Xboxu One X hrát na serveru pro 100 hráčů při 30 až 40 snímcích za sekundu.

Tvůrci expanze War of the Chosen pro XCOM 2 představili prostřednictvím videa další typ nepřítele. Seznamte se s Hunterem, který má za cíl pořádně zatopit odboji.

Jestli vlastníte Season Pass Final Fantasy XV a patříte mezi předplatitele PS Plus či Xbox Live Gold, můžete od 3. do 8. srpna testovat nadcházející multiplayerové DLC Comrades. Během testování si budete moci vytvořit svou postavu a s až třemi dalšími hráči se vydávat za plněním různých úkolů. Obsah finální verze přídavku se však bude lišit, stejně tak se vám do ní nepřenese váš postup.

Součástí multiplayerové bety Call of Duty: WWII, která startuje 25. srpna na PS4, 1. září na Xboxu One a později snad i na PC, bude všech pět Divizí. O Divízích se více dočtete v nedávné novince.

Vývojáři Agents of Mayhem představili v nedávném streamu další hratelnou postavu, Daisy. K dispozici je jak záznam celého streamu, tak stručný souhrn těch nejdůležitějších okamžiků.

Nový Doom byl nedávno obohacen o patch 6.66, který mimo jiné uvolnil obsah všech multiplayerových DLC všem hráčům. Včera Bethesda zveřejnila nový trailer, který shrnuje vše, co se v souvislosti s Doomem za poslední dobu událo.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama