Jednohubky k snídani - čtvrtek 28. září
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 28. září

Jednohubky k snídani - čtvrtek 28. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

9

Prodejní úspěchy GTA V v ČR, úmrtí herního dabéra Barryho Dennena, Stardew Valley pro Switch, nový komiks Overwatch a další zprávičky.

Reklama

GTA V se v České republice stále daří. Majitel obchodu Xzone Martin Schovanec uvádí, že za posledních 11 měsíců je hra každý měsíc mezi třemi nejprodávanějšími tituly pro PS4 v ČR, většinou je dokonce první.

V úterý zemřel Barry Dennen, herec, zpěvák a spisovatel, který se jako dabér podílel na celé řadě titulů. Svůj hlas propůjčil třeba Chaos Knightovi, Rubickovi a Phantom Lancerovi v Dotě 2 nebo Fatmanovi v Metal Gear Solid 2. Slyšet jste ho mohli i v titulech Fallout: New Vegas, Jade Empire nebo Dungeon Siege 3.

Stardew Valley s definitivní platností míří na Switch, vydání hry na nové konzoli od Nintenda bylo schváleno. Nyní se pracuje na stanovení data vydání.

Studio Bohemia Interactive pořádá soutěž v multiplayerové bezplatné střílečce Argo. Nese název Argo #GGMoments a může se jí zúčastnit kdokoliv, kdo dokáže ve hře natočit vtipné, velkolepé, šťastné nebo potupné momenty. Vyhrát můžete herní vybavení od Razeru.

Už několikrát se hovořilo o snaze společnosti Vivendi převzít Ubisoft. Současná situace je podle informací serveru Bloomberg nejistá. Vedení Vivendi si zjevně není jisté, jestli má pokračovat v pokusu o převzetí herního giganta nebo jestli má akcie Ubisoftu prodat.

Blizzard zveřejnil nový komiks spojený s Overwatch. V pořadí již 15. příběh nazvaný jednoduše Searching se zaměřuje na Zaryu a její pátrání po Sombře, přičemž dějově komiks navazuje na animovaný filmeček Infiltration.

Wolfenstein 2: The New Colossus se blíží, a tak nám tvůrci radí, abychom začali trénovat němčinu. Zatím se můžete naučit, jak se řekne žádost o jeden jahodový milkshake. Což se může určitě hodit.

Jak se po grafické stránce liší původní Star Wars: Battlefront 2 od Pandemicu a chystaný Battlefront 2 od EA, DICE, Motive a Criterionu? Dost, jak dokazuje fanouškovské srovnání map, které se objevilo na Redditu.

Ještě jednou GTA V, tentokrát ale GTA Online. V něm je nově k dispozici elegantní letoun Buckingham Howard NX-25.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama