Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. února
Novinka Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. února

Jednohubky k snídani - čtvrtek 9. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

6

Humble Bundle se Star Wars hrami, speciální úprava Wolfensteina 3D, letošní E3 poprvé otevřena širší veřejnosti, srovnání textur Falloutu 4, nový obsah Wreckfestu a další zprávičky.

Reklama

K dispozici je další Humble Bundle plný Star Wars her. Za dolar můžete mít první Knights of the Old Republic nebo strategii Galactic Battlegrounds, za větší obnost obdržíte i Battlefront 2, Jedi Outcast nebo oba díly The Force Unleashed. Nejvyšší metou je exkluzivní tričko X-Wing Vs. TIE Fighter za 35 dolarů. Spolu s ním samozřejmě získáte i všechny nabízené hry.

Herní výstava E3 v Los Angeles bude letos vůbec poprvé otevřena veřejnosti. Od pondělka bude v prodeji celkem 15 tisíc vstupenek, ale nepůjde o levnou srandu. Vstupenka vás vyjde na 150 amerických dolarů, pokud si ji pořídíte včas, jinak budete muset zaplatit 250 dolarů. Výstava začne 13. června a potrvá do 15. června.

V posledních dnech hýbe internetem debata o tom, jak přistupovat k lidem, kteří se chovají jako náckové. Někteří je chtějí mlátit, jiní s nimi hodlají diskutovat. První přístup nám hry ukazují odnepaměti. Speciální úprava Wolfensteina 3D, kterou má na svědomí jistý Ramsey Nasser, ukazuje druhý přístup. Takto upravená hra s názvem Dialogue-3D je zdarma ke stažení.

V úterních jednohubkách jsme vás informovali o Assassin's Creed pro virtuální realitu. Nyní už víme, že jde o studentský projekt s názvem Assassin's Cred: Da Vinci's Workshop, který vzniká ve spolupráci studentů NHTV a Ubisoftu. Jedná se o kooperativní záležitost, v níž musí hráči řešit různé hádanky uvnitř Da Vinciho dílny, aby objevili kousek ráje. Ke komerčnímu využití projektu však nedojde.

Server PC Gamer se podíval na zoubek HD texturám Falloutu 4, které můžete od pondělka stáhnout ze Steamu. V příslušném článku názorně uvidíte, že rozdíly jsou vidět jen v některých ohledech. Nelze se divit množícím se názorům, že High Resolution Texture Pack, který má mimochodem neuvěřitelných 58 GB, nemá cenu stahovat.

Arma 3 se brzy dočká zlepšení osvětlení a stínů v interiérech budov. Obojí by se mělo chovat více realisticky. Jestli máte k této věci co říct, můžete se podělit o zpětnou vazbu na fóru Bohemia interactive.

Zde vložte popisek

Sega vydala první přídavek pro Hatsune Miku: Project Diva Future Tone. Add-on 1st Encore Pack stojí 269 Kč. Obsahuje nové skladby, nové doplňky a kostýmové moduly.

V mobilní hře Pokémon GO začala speciální valentýnská akce. Díky ní lze snadněji najít některé Pokémony, zatímco jiní se častěji vylíhnou z vajec. Akce přináší i další bonusy a trvá od včerejška do 15. února.

Wreckfest, závodní hra od tvůrců FlatOutu ze studia BugBear Entertainment, navzdory zdání žije a tvůrci na něm pořád pracují. Momentálně připravují novou trať nebo závodní verzi jednoho z aut.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama