Jednohubky k snídani - pátek 14. července
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 14. července

Jednohubky k snídani - pátek 14. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

7

Metal Gear slaví 30. narozeniny, konec výroby New Nintendo 3DS v Japonsku, nahrávání hudby pro Gwent a další zprávičky.

Reklama

Jak vypadá nahrávání hudby pro chystanou kampaň karetní hry Gwent: The Witcher Card Game? To ukazuje skladatel Marcin Przybyłowicz.

V Japonsku skončila výroba konzole New Nintendo 3DS, jak informuje server Gematsu. Stále ale probíhá produkce verzí New Nintendo 3DS XL, New Nintendo 2DS XL a New Nintendo 2DS.

Červencová aktualizace PlayerUnknown’s Battlegrounds zahrne FOV posuvník, který vám umožní upravit horizontální zorné pole. Implementace pohledu z první osoby a pro něj vyhrazených serverů však zabere více času, takže dorazí později.

Na oficiálním webu Star Wars vyšel úryvek z knihy Star Wars Battlefront 2: Inferno Squad, která doplní singleplayerovou kampaň Star Wars: Battlefrontu 2. Samozřejmě v angličtině. K dispozici jsou také nové obrázky z kampaně.

Série Metal Gear od Hidea Kojimy a Konami, naposled zastoupená hrou Metal Gear Solid V: The Phantom Pain z roku 2015, včera oslavila 30. narozeniny. Není proto divu, že se sociální sítě plní oslavnými materiály.

Aktuální Humble Bundle se nese ve znamení Capcomu. Za 1 dolar získáte hry Strider, Umbrella Corps a DmC: Devil May Cry, vyšší částky zahrnují několik dílů sérií Resident Evil a Dead Rising.

V PTR střílečky Overwatch od Blizzardu jsou již kosmetické předměty pro nového hrdinu, Doomfista. Na jejich podobu se můžete podívat díky následujícímu videu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama