Jednohubky k snídani - pátek 17. února
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 17. února

Jednohubky k snídani - pátek 17. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

12

Dnes nový trailer Mass Effectu: Andromeda, nová hra od tvůrce DayZ, Lví král v GTA V, vizuální efekty v Quantum Break a další zprávičky.

Reklama

Omluvte prosím pozdní vydání dnešních jednohubek. Po dovolené a následné nemoci šéfredaktora je dnes svrchovaná moc nad Zingem svěřována zpět do jeho rukou, což má za následek posun našeho programu a chystaného obsahu. Zing v posledních dnech vznikal v mnoha podmínkách. I v těch nemocničních...

V průběhu dnešního dne se dočkáme nového videa Mass Effectu: Andromeda. Bude zaměřené na zbraně a schopnosti.

Nové video od Remedy ukazuje pozadí vzniku efektů narušeného času v Quantum Break. Na webu studia si můžete přečíst také zajímavý rozhovor s tvůrcem vizuálních efektů Elmerim Raitanenem, který momentálně pracuje na Crossfire 2.

Na Steamu probíhá relativně tradiční výprodej her od Square Enix. Se slušnou slevou můžete získat hry ze série Tomb Raider, Deus Ex, Hitman, Just Cause či Final Fantasy a nechybí ani Life is Strange nebo Thief.

Díky fanstránce ValveTime.net kolují poslední dobou internetem zajímavé obrazové materiály z historie Valve a série Half-Life. Naposledy to byla fotografie zaměstnanců studia zhruba z roku 2007, tedy z vývoje Half-Life 2: Episode Two, a několik let starý koncept od Ericha Kirchmera z Valve nazvaný Sleeping Dogs (Spící psi).

Na akci EGZ Rezzed, která proběhne na přelomu března a dubna v Londýně, předvede studio RocketWerkz svou novou hru. Toto novozélandské studio přitom vede otec DayZ Dean Hall a nedávno vypustilo solidní VR titul Out of Ammo. Snad také dále pracuje na vesmírném MMO Ion.

Jak je to s nadějným akčním RPG titulem Deep Down, který měl vyjít na PS4? Vypadá to, že stále žije. Ochranná známka z roku 2013 je stále platná. K ní Capcom přidal 9. února druhou.

Pokud máte konzoli Xbox One a předplatné Gold, tak si můžete do 15. března do knihovny přidat závody Project Cars.

Ještě šest hodin je v Bundle Stars akce Batman: Arkham Knight pro PC za pouhých 4,99€. V přepočtu 135 korun.

ARK: Survival Evolved se na PS4 daří, prodalo se již milion kusů tohoto online survivalu, který vyšel i na Xbox One a PC. Obě konzolové verze se navíc dočkaly obrovského updatu Tek Tier. Ten do světa dinosaurů přináší technologické vychytávky pro hráče, kteří často hrají, včetně zbraní, brnění a dalších věcí.

Modderská komunita dokáže divy, o tom jsme se mohli přesvědčit už mnohokrát. A teď tu máme další důkaz. Fascinující mod, který do GTA V přidává postavy ze Lvího krále. Úžasná podívaná.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama