Jednohubky k snídani - pátek 18. března
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 18. března

Jednohubky k snídani - pátek 18. března

Michal Burian

Michal Burian

52

Nové barevné verze ovladačů Xbox One, o PlayStation VR je velký zájem, tajemství Deep Silver, Bloodborne dostane karetní hru a další zprávičky.

Reklama

Dobré ráno/odpoledne/večer hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno, odpoledne nebo večer provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Společnost Deep Silver plánuje na E3 zásadní oznámení. Ve vývoji má hned několik her. Bude jednou z nich nové Saints Row nebo Metro? Na to si musíme počkat.

Dangerous Golf od ex-tvůrců Burnout a Black doznal menšího zdržení, počítá se s ním na červen pro PC, PS4 a Xbox One. Jde tak o měsíční odklad.

Microsoft pro Xbox One gamepad chystá dvě nové barevné verze.

O PlayStation VR je velký zájem, britský řetězec Amazon své zásoby na den vydání prodal během prvních minut. Další zájemci o virtuální realitu pro PS4 dostanou svůj balíček později. Lze očekávat, že PS VR bude nedostatkové po celém světě.

Pro Xbox One vyšel remaster Shadow Complex z roku 2009. Na Xbox Store se hra prodává za 299 Kč. PS4 verze dorazí v květnu.

Server Candyland porovnává PC verzi Rise of the Tomb Raider s DirectX11 a DX12.

SCS Software vydali veřejnou betu nového patche i pro American Truck Simulator. Aktualizace zavádí podporu Steam Workshopu a krom jiného přidává širší úpravu kol.

The Division je největší novou značkou všech dob. Postaralo se o to 1,2 milionů souběžně přihlášených hráčů. Apokalypsa v New Yorku od Ubisoftu tak překonala sci-fi střílečku Destiny od Bungie a Activisionu. Nutno ale podotknout, že Destiny nevyšlo na PC, zatímco The Division ano.

Hardcore RPG titul Bloodborne dostane vlastní karetní hru, kterou připravil Eric Lang, tvůrce XCOM: The Board Game a A Game of Thrones: The Card Game. Podle jeho slov si tímto plní sen.

Zpětná kompatibilita Xbox 360 her na Xboxu One se rozšířila o tituly Alan Wake, Pac-Man a Castlevania: Symphony of the Night. V preview programu je navíc k dispozici i Halo Wars.

Na internetu se objevily dva obrázky ukazující možnosti nastavení grafiky a efektů v PC verzi bojovky Killer Instinct.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama