Jednohubky k snídani - pátek 28. července
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 28. července

Jednohubky k snídani - pátek 28. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Znázornění obtížnosti Wolfenstein 2: The New Colossus, soundtrack Dark Souls na vinylu, představení pětihlavé bestie z Total War: Warhammeru 2 a další zprávičky.

Reklama

Soundtrack všech tří dílů Dark Souls vyjde na vinylových deskách, a to v rámci edice Dark Souls: The Vinyl Trilogy. Ta zahrne celkem 9 desek s více než pěti hodinami hudby z Dark Souls, Dark Souls 2 a Dark Souls 3. Půjde ale o silně limitovanou záležitost, omezenou na pouhých 2000 kusů.

1. srpna dojde k odhalení nové expanze Guild Wars 2. K oznámení by mělo dojít v 18:00 našeho času, a to prostřednictvím streamu, který bude možné sledovat na YouTube, Twitchi či Facebooku.

Tvůrci Total War: Warhammeru 2 zveřejnili nové video, které přibližuje tvorbu pětihlavé bestie známé jako War Hydra. Roztomilá potvůrka, že?

Od 22. srpna bude k dispozici Wolfenstein: The Two-Pack, zahrnující hry Wolfenstein: The New Order a Wolfenstein: The Old Blood, stejně jako desetidolarovou slevu na koupi Wolfenstein 2: The New Colossus. Balík bude k dostání za 29,99 amerických dolarů pro PC, PS4 a Xbox One, ale bohužel pouze na území Spojených států a Kanady.

Wolfenstein ještě jednou, tentokrát přímo chystaný The New Colossus. Bethesda na Twitteru ukázala, že znázornění jednotlivých voleb obtížnosti se nemění a bude věrné stylu předešlých dílů.

Doomfist v průběhu včerejšího dne konečně dorazil do standardní verze střílečky Overwatch. Při té příležitosti Blizzard vydal nový trailer, který ukazuje, co tenhle dlouho očekávaný hrdina umí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama