Jednohubky k snídani - pátek 29. září
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 29. září

Jednohubky k snídani - pátek 29. září

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Pohled do zákulisí testování Mount & Blade 2, Monopoly Team Fortress 2, další reklama Middle-earth: Shadow of War a další zprávičky.

Reklama

Tvůrci Mount & Blade 2: Bannerlord zveřejnili nový blogový článek. Díky němu si můžete přečíst zajímavé informace spojené především s testováním hry.

Své verze hry Monopoly se brzy dočká i Team Fortress 2 od Valve. Prvkům hry je přizpůsobeno vše od figurek až po herní plochu, na níž jsou dokonce k vidění mapy vytvořené komunitou.

Mobilní hře Titanfall: Assault od Nexonu a Respawnu se očividně daří, jak dokazuje rozsáhlá infografika plná statistik a číselných údajů. Hráči odehrali již více než 15 milionů zápasů.

U mobilních her ještě chvíli zůstaneme. Včera vyšla mobilní hra, která doprovází Middle-earth: Shadow of War. K dispozici je také launch trailer, jenž naznačuje, co vás při hraní mobilní verze čeká.

A teď něco k samotnému Middle-earth: Shadow of War. Série krátkých reklam, která se zaměřuje na život skřeta Thraka v našem světě, pokračuje. Čtvrtý spot je podobně praštěný jako ty předešlé.

Finské studio Remedy po 10 letech práce opouští Mikko Rautalahti, vedoucí scénárista, který se podílel hlavně na titulech Alan Wake a Quantum Break.

Jestli si chcete zavzpomínat na časy první Mafie, možná vám přijdou vhod klasické tapety na plochu. Ty byly znovu zveřejněny na sociálních sítích při příležitosti oslav 15. narozenin celé série.

Mario je zjevně celkem sadista. Vývojáři hry Super Mario World pro SNES v rozhovoru odhalili, že ikonický instalatér ve skutečnosti mlátí Yoshiho přes hlavu, aby ho donutil vypláznout jazyk. Chudák Yoshi, původním záměrem bylo, že když schytá ránu, Yoshi je tak překvapen, až jeho jazyk vystřelí. Nakonec se ale vše zaobalilo tak, že Mario jen ukazuje vpřed.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama