Jednohubky k snídani - pátek 7. července
Novinka Jednohubky k snídani - pátek 7. července

Jednohubky k snídani - pátek 7. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

3

Odhalení zombie módu Call of Duty: WWII, víkendová akce v Rocket League, třetí kapitola fanouškovského Half-Life komiksu a další zprávičky.

Reklama

Jednohubky jsou zpět po státních svátcích.

Letní akce The Summer Sideshow v PC verzi Killing Floor 2 nabízí další herní mód, který bude k dispozici jen týden. Jmenuje se Bobble Zed a jeho specialitou jsou obří hlavy zedů i postav hráčů. Za výhru vás samozřejmě čeká speciální odměna.

Zombie mód v Call of Duty: WWII bude naplno odhalen 20. července na Comic-Conu. Podle slov tvůrců se máme těšit na světovou premiéru zvláštní nové vize zombíků v Call of Duty v podání Sledgehammer Games.

V návaznosti na středeční vydání aktualizace Rocket League, která oslavila 2. narozeniny hry, tvůrci z Psyonixu odstartovali speciální akci. Díky ní můžete přes víkend získávat dvojnásobné množství kosmetických předmětů, přičemž se zvýšila i šance na získání tzv. Painted předmětů. K dispozici je také nová infografika.

Tvůrci Star Wars: Battlefrontu 2 zveřejnili nový render, který ukazuje postavu Rey v celé virtuální kráse. Na oficiálním webu hry má navíc Rey svou vlastní stránku.

Třetí kapitola fanouškovského komiksu Half-Life: A Place in the West, která nese podtitul The Pit, vyjde 21. července prostřednictvím Steamu. Dá se očekávat, žebude opět placená, podobně jako druhá kapitola, která stojí 1,99 euro. The Pit se rozprostírá přes 30 stránek a podle slov tvůrců jde o dosud nejkvalitnější část komiksu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama