Jednohubky k snídani - pondělí 13. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 13. února

Jednohubky k snídani - pondělí 13. února

Martin Cvrček

Martin Cvrček

10

Valve a jeho přístup ke konzolím, Mads Mikkelsen v pořadu Hidea Kojimy, nový koncept State of Decay 2, zimní update Battlefieldu 1, modovací nástroje Conan Exiles a další zprávičky.

Reklama

Proč Valve poslední léta nevydává své produkty na konzolích? Tamní zaměstnanci mají zkrátka moc rádi PC a nevyhovuje jim uzavřené prostředí konzolového trhu, v němž mají svázané ruce a v němž vydávání aktualizací a dalšího obsahu řeší další strany. To alespoň řekl Gabe Newell na tiskové konferenci ve Valve a jeho slova přetlumočil britský Eurogamer. Skoro se zdá, že ať už Valve v blízké budoucnosti vytvoří cokoliv, nedorazí to na Xbox One nebo PlayStation 4.

PR manažer Warhorse Studios Tobi Stolz-Zwilling na svém Twitteru nabádá k přihlášení k odběru YouTube kanálu studia, protože se na něm brzy objeví velké věci. Očividně se v blízké budoucnosti dočkáme jednoho nebo více zásadních videí souvisejících s Kingdom Come: Deliverance.

Na Day of Infamy od tvůrců Insurgency se stále pilně pracuje. Nově došlo k vydání aktualizace, která zlepšuje optimalizaci a vizuální stránku hry, mění vyváženost a přináší nové a vylepšené kooperativní a PvP herní módy. V první řadě ale přidává mapy Foy a Crete.

Patříte mezi cosplayery a chcete si vytvořit věrný kostým některé z postav Mass Effectu: Andromeda? Pak zamiřte na blog BioWare, kde najdete několik nových sad podkladů. Konkrétně jde o materiály spojené s postavami Vetry a sourozenců Ryderových.

Další aktualizace Titanfallu 2 umožní přenastavení ovládacích prvků na gamepadu. Dojde i na možnost pohrát si s funkcí Film Grain. Bližší detaily o aktualizaci, včetně jejího data vydání, se máme dozvědět brzy.

Tvůrci State of Decay 2 zveřejnili nový koncept, který má ilustrovat celkovou náladu a atmosféru hry.

Survival sandboxu Conan Exiles se daří, během týdne bylo prodáno 320 tisíc kopií. Spolu s oznámením značného prodejního úspěchu došlo k vydání modovacích nástrojů, které je možné stáhnout přes Unreal Launcher (ten stáhnete zde). Mody je pak možné sdílet přes Steam Workshop.

Battlefield 1 se brzy dočká zimní aktualizace. Její příchod byl oznámen prostřednictvím sociálních sítí. Detaily o její náplni se pravděpodobně dozvíme v následujících dnech.

Studio Remedy zveřejnilo krátký rozhovor s jedním ze svých zaměstnanců, Mikaelem Kasurinenem. Nedozvěděli jsme se z něj nic nového o novém projektu studia s pracovním označením P7, ale i tak rozhovor nabízí zajímavý pohled na to, jak probíhá vývoj her. Doporučujeme přečíst hlavně těm, kterým nevadí trocha čtení v angličtině a které zajímá pozadí herního vývoje, a to nejen v Remedy.

Hideo Kojima si do svého internetového pořadu Hideo Tube pozval známého herce Madse Mikkelsena, který se objeví v Kojimově očekávané hře Death Stranding. V téměř čtyřicetiminutovém videu přijde řeč na Death Stranding, japonské zvyky i Mikkelsenovu filmovou kariéru. V případě potřeby si nezapomeňte zapnout anglické titulky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama