Jednohubky k snídani - pondělí 16. února
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 16. února

Jednohubky k snídani - pondělí 16. února

Michal Burian

Michal Burian

14

Luxusní jídelna Titanicu, příhody z vývoje Zaklínače 3, Mortal Kombat X bez dema, konzolové verze The Division, cena Xbox One, úspěch World of Tanks, billboard Kingdom Come, film Assassin's Creed a další jednohubky.

Reklama

Dobré ráno hráči a hráčky, vítáme vás u inovovaného zpravodajství na Zingu, které vás každé všední ráno provede zajímavostmi ze světa her. Jednohubky k snídani (dříve Herní express) je souhrn krátkých zpráv z posledních dnů, o nichž jsme neinformovali v novinkách a článcích. Přejeme vám dobrou chuť a den podle vašich představ.

Filip Ženíšek, lokalizační manažer v Comgadu, který krom jiného pracuje na českých titulcích pro Zaklínače 3, na svém Twitteru často píše příhody z práce a občas prozradí i něco zajímavého.

Mortal Kombat X nebude mít demoverzi. Hru si tak budete moci zahrát až 14. dubna, kdy vychází na čtveřici hlavních platforem.

Insider Tidux přišel s tím, že The Division na PS4 poběží v rozlišení 1080p, zatímco na Xbox One jen v 900p.

Eric Holmes, kreativní ředitel Batman: Arkham Origins, opustil Warner Bros a přešel pod stockholmské studio EA DICE. Zatím nevíme, na čem bude pracovat, ale nejblíže má k akčním adventurám.

Luxusní jídelna nepotopitelné lodi na novém screenshotu z PC hry Titanic: Honor and Glory, která využívá Unreal Engine 4.

Analytik Michael Pachter si nemyslí, že Microsoft zdraží Xbox One z dosavadních 349 dolarů. Speciální cenová nabídka byla oznámena 16. ledna, kdy Microsoft akorát napsal, že má speciální propagační cenu, ale už nedodal, kdy skončí. „To je opravdu zvláštní. Není to oficiálně snížení ceny - to je reklamní cena,“ řekl Patchter magazínu Game Informer a dodal, že jen touhle cenou bude moci konkurovat PS4.

Po pěti letech by se Gold edice Resident Evil 5 mohli dočkat i PC hráči. Dosud neoznámená PC verze dostala rating od PEGI. Pokud ji Capcom oznámí, tak bude obsahovat všechny dodatečné balíčky, stejně jako na konzolích.

Xbox 360 verze World of Tanks slaví první rok. Za tu dobu má hra 5,4 milionů stažení, zničeno bylo 510 milionů tanků, vystřeleno bylo 10 miliard munice, z toho více než polovina byl přímý zásah, a nejpopulárnějším tankem je M3 Lee.

Ve filmu Assassin's Creed si má zahrát držitelka Oscaru Marion Cotillard, kterou jsme mohli vidět v The Dark Knight Rises. Společnosti New Regency a Ubisoft teprve mají odhalit její roli ve filmu.

Namco Bandai má novou ochrannou známku související s populární sérií Dark Souls - Soldier‘s Souls. Co by to tak mohlo být?

The Witcher Battle Arena se může pochlubit jedním milionem stažení. Jde o nejrychlejší MOBA hru z universa Zaklínače.

Chtěli byste takovou reklamu na Kingdom Come: Deliverance vidět ve vašem městě?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama