Jednohubky k snídani - pondělí 17. července
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 17. července

Jednohubky k snídani - pondělí 17. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

1

Dozvuky akce D23, zpětná kompatibilita Super Street Fighter IV Arcade Edition, easter eggy v Just Cause 3 a další zprávičky.

Reklama

V pátečních jednohubkách jsme vás informovali o tom, že servery pro PlayerUnknown's Battlegrounds, které podporují pouze pohled z první osoby, se opozdí. Plány se ale záhy změnily a nakonec budou k dispozici společně s červencovou aktualizací.

Na dokumentárním YouTube kanále Noclip se objevil zajímavý rozhovor s Marcinem Iwińským, spoluzakladatelem studia CD Projekt RED. Iwiński hovoří třeba o struktuře studia, o problémech v minulosti nebo o budoucnosti ve znamení Cyberpunku 2077 a karetní hry Gwent: The Witcher Card Game. S ní chce CD Projekt RED prorazit i v Číně.

Super Streetfighter IV Arcade Edition pro Xbox 360 od pátku podporuje zpětnou kompatibilitu Xboxu One. Major Nelson to oznámil na Twitteru.

Tvůrci Just Cause 3 zveřejnili nové video, v němž vám ukážou několik easter eggů, které se ve hře skrývají. Některé jsou jen na okrasu, jiné lze do určité míry využít.

V zombie módu Call of Duty: WWII si zahraje i Elodie Yung (Daredevil, The Defenders), která se zhostí role Olivie Durant. Již víme, že další hereckou ozdobou bude David Tennant.

Na víkendové akci D23 vyšlo nové video z natáčení filmu Star Wars: Poslední z Jediů. Pro nás je důležité zejména proto, že v něm lze blíže vidět novou podobu Rey a Kyla Rena, která je využita pro skiny, které získáte za předobjednávku Star Wars: Battlefrontu 2. Na kratičký okamžik lze vidět i prostředí planety Crait, která bude součástí první várky bezplatného dodatečného obsahu.

Star Wars ještě jednou. Na D23 nebyl k vidění pouze Battlefront 2 a Poslední z Jediů. Společnosti Disney a Lenovo připravují nový AR headset, který mimo jiné nabídne několik Star Wars hríček. Patří mezi ně Hološachy, které jste mohli vidět na palubě lodi Millenium Falcon ve čtvrté a sedmé filmové epizodě, nebo Jedi Challanges, využívající pohybový ovladač.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama