Jednohubky k snídani - pondělí 24. července
Novinka Jednohubky k snídani - pondělí 24. července

Jednohubky k snídani - pondělí 24. července

Martin Cvrček

Martin Cvrček

11

Fanouškovský trailer Midnight Clubu 5, detaily o dabingu Middle-earth: Shadow of War, střípky informací o zombie módu Call of Duty: WWII a další zprávičky.

Reklama

Uncharted: The Lost Legacy je oficiálně ve stavu Gold, což znamená, že je hra jako taková hotová a může putovat do lisoven a poté na pulty obchodů.

Zaujal vás hudební doprovod posledního traileru Agents of Mayhem, který je očividně jednou z ústředních skladeb hry? Pak si ho můžete poslechnout na serveru SoundCloud.

Dalšího dílu závodní série Midnight Club od Rockstaru se asi hned tak nedočkáme, ale to fanouškům nebrání v tom, aby o něm snili. A tak vznikl solidní fanouškovský trailer, vytvořený v kulisách GTA V. Autor RavenwestR1 si vysnil hru, která se dějově odehrává před GTA V a ve které se ujmeme role Franklina v závodnickém zápasu s Lamarem.

Koho nakonec dabuje herec Kumail Nanjiani v Middle-earth: Shadow of War? Podle všeho jednoho ze skřetů, který trpí nejistotou, ale navenek se snaží vyzařovat sebejistotou. Již víme, že Troy Baker opět nadabuje Taliona, Alastair Duncan Celebrimbora, Laura Bailey Altariel a Pollyanna McIntosh Odulu.

Jestli nedočkavě vyhlížíte DLC Znamení časů pro Mafii 3 a chcete ho stahovat a hrát co nejdřív, pak vězte, že přídavek vychází zítra v 17:00, pravděpodobně napříč všemi platformami.

V multiplayeru Call of Duty: WWII nebudou animované kamufláže zbraní. Ty uvidíme jen v zombie módu. Kamufláže jako takové však v multiplayer budou, jen jsou věrné dobovému zasazení.

Když už je řeč o Call of Duty: WWII a jeho zombie módu, Activision přes víkend zveřejnil záznam celé přednášky z Comic-Conu, kde byli zombíci naplno odhaleni.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam Discord Discord
Reklama
Reklama